Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők! Miért utasítjátok vissza az átlagos kinézetű férfiakat?
1.) A belső fontosabb !! ;)
2.) Nagyon jó modorod lehet. Na meg önbizalmad is...
Gondolom színtiszta szerelmet szeretnél egy " csúnya nőtől,, !?? -.-" o.O
Csúnya nők elvárása:
10/10 szupertökéletesszexisten férfi mesében illő gazdagsága meg mesében illő élete.
"Mert kizárólag komoly kapcsolatot keresek, baszásra nem játszom. Komoly párkapcsolatra pedig viselkedésre választok embert, nem kinézetre, ugyanis együtt élek vele, nem a kirakatban mutogatom. De én ilyen rohadt konzervatív vagyok tudom, mások a férjüket/feleségüket is a közönségnek választják."
Attól, hogy valaki szép, már egyből közönséges, buta, és nem való komoly kapcsolatra, csak arra jó? Jajj de irigyek vagytok a szép emberekre. :D
"Attól, hogy valaki szép, már egyből közönséges, buta, és nem való komoly kapcsolatra, csak arra jó? Jajj de irigyek vagytok a szép emberekre. :D"
Fuss neki újra a kommentemnek és citáld, hogy hogy írtam ilyet.
De iszonyú jó arc vagyok ma, segítek. Sehol. A kérdés arra vonatkozott, hogy egy csúnya nő miért utasít vissza egy átlagos férfit. Erre mondtam, hogy lehet, a csúnya nő az átlagos faszit nem bírja, nem szimpi, esetleg az átlagos srác egy igazi fasz. Akkor miért is kéne vele szóba állni? Na látod. És ugyanerre írtam, hogy én, Átlag Kornélia is lazán lepattintom a helyi Jóképű Pistit (bármennyire is levedzik a lábam köze), abban az esetben (most nagyon figyelj!), ha egyébként az általam elvárt belső(!!!) tulajdonságokat nem birtokolja.
Szarok a csúnya, a szép és a tucat emberekre egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!