Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, kérdésem a félénkebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kérdésem a félénkebb, átlagos külsejű lányokhoz szól, miszerint, felétek való nyitást, el is utasítjátok rendszerint, vagy inkább azt, inkább titkon várjátok, ha igen mik az elképzeléseitek erről?

Figyelt kérdés

Érdekelnek továbbá gátlásaitoknak valódi, és valótlan okai felől.

Tudom sokan a múlt "felnagyított" sebeit nyalogatják,sok esetben érthetően,de a cél mindenkinél a továbblépés,a múlt elengedése, a jelen valóságának elfogadása, és a pillanat teremtő erejének uralása,"élvezése", hiszen csak a most az egyetlen valóságunk..A múltból származtatjuk fájdalmainkat, félelmeinket, gátlásainkat.Ti ezt, hogy látjátok? Örömmel fogadok privát e-maileket is

24f

2011. febr. 21. 17:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

erre én is kíváncsi vagyok

16F

2011. febr. 21. 17:54
 2/19 anonim ***** válasza:

azt hiszem a kérdés első felére talán tudok valami választ adni. azért utasítjuk el ,mert félünk a következményektől, vagy nem merünk bele menni egy kapcsolatba, vagy csak simán próbára tesszük emberünket.

16/L

2011. febr. 21. 18:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Ez természetes és normális,reakció,és jogos is, de a félelem ,és az óvatosság nem egészen ugyanaz. Fontos a bizalom és azt ki is kell érdemelni, erre viszont lehetőséget már nem annyira óvatlanság adni.
2011. febr. 21. 18:21
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, én valahol belül nagyon vágyom rá, hogy nyisson felém valaki, de ha megtörténne, valószínűleg annyira zavarba jönnék, hogy rögtön el is utasítanám az illetőt.Az én esetemben nincsenek "múltbeli sebek", a gátlásosság oka önbizalomhiány, kisebbrendűségi érzés. Nem hiszem el, hogy bárki képes lehet megismerni és elfogadni. Nem hiszem, hogy bárkinek kellenék úgy, ahogy vagyok.

23L

2011. febr. 21. 18:21
 5/19 anonim ***** válasza:
utolsó ilyet ne mondj úgyis lesz valakid
2011. febr. 21. 18:28
 6/19 A kérdező kommentje:

Szia 18:21.Az önbizalom hiánya,csak az elménk fiktív szüleménye, és a múltból gyökeredzik, pedig a jelen pillanat a valóság, és az mindig örömteli, a jelen pillanat átélésére valójában kevesen vagyunk képesek mert az elménk állandóan a múlt "átka alatt próbálja takarni Most-ot.

Velem tehetsz egy próbát, az elfogadás terén,higgy önmagadban, vagy csak beszélgessünk, ha van kedved írj nyugodtan ez nem "kötelez" semmire..

Én is hasonló felfogású voltam mint most te.

2011. febr. 21. 18:29
 7/19 A kérdező kommentje:

Ha figyelmünk a mostra irányul. Semmi sem marad

belőle álmodozásra, gondolkozásra. emlékezésre, jövővárásra. Nincs benne feszültség, nincs

benne félelem, csak éber jelenlét. Egész lényeddel, tested minden sejtjével jelen vagy. Ebben az

állapotban „éned", akinek múltja és jövője van - ha tetszik: "személyiséged" -, már aligha van ott.

Mégsem veszett el semmi értékes. Te továbbra is lényegében önmagad vagy. Történetesen

teljesebben vagy önmagad, mint korábban bármikor. Még pontosabban fogalmazva: csak most

vagy valóban önmagad..

2011. febr. 21. 18:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Felém még nem volt nyitás, és pontosan ezért utasítanám el, ha lenne. Félre ne érts, nem hiszem azt, hogy mivel még nem volt pasim eljött a világ vége, tudom, hogy nem késtem ez semmivel. Inkább az aggaszt, hogy nem vettem észre semmiféle érdeklődést a pasik részéről. (A részeg 50 éves hajléktalanok "gyereidecica" című felkiáltásait nem számolom...) Nemhogy nem szólítanak meg, rám sem néznek, pedig nem vagyok kifejezetten csúnya. Épp ezért ha mégis lenne valaki, aki kezdeményez, és még tetszik is (főleg akkor)elutasítanám, mert egyszerűen nem hinnék neki. Akármennyire is próbálok már irányban gondolkozni, nem bírom kiverni a fejemből, hogy mi van, ha fogadásból teszi, aztán kiröhög, hogy "dehogy akarok veled randizni, hülye vagy?". Hiába tudom, hogy valószínűleg nem így van, már az az 5% esély is, ami megvan rá olyan, mint egy tüske, és elég ahhoz, hogy kiadjam az útját. Ez az egyik dolog. A másik, hogy az ítélőképességem nagyon elkopott az efeletti idegeskedés során, így állandóan emlékeztetnem kell magam, hogy mi az a mit eltűrök és mi az amit nem. Magyarul nem engedhetem meg magamnak, hogy csak azért, mert akarok végre egy pasit, szemet hunyjak afelett, hogy dohányzik (ami többnyire nem kizáró tényező, de nekem az vagy hogy más lányokkal is kikezd. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket. Eléggé bizalmatlan vagyok, mert általánosban én voltam az a bizonyos, aki közröhej tárgyát képezi minden közösségben, csupán azért, mert jó tanuló voltam. Most, gimnáziumban már nem utálnak, senkivel nem vagyok rosszban, de jóban sem, én vagyok az, aki a szünetben csak ül egy padon és olvas, mert annyira féltem attól az elején, hogy itt is nevetnek majd rajtam, hogy egy személyiségtelen papucsnak adtam ki magam, aki mindennel egyetért, és mostanra rajtam maradt az "unalmas" címke. Röviden ennyi a gátlásaim valódi oka. 16/L
2011. febr. 21. 19:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 18:21-gyel.

Egy példát mondanék: nemrég voltam egy buliban (életemben először), egy srác odajött, hogy nincs-e kedvem táncolni. Pedig rá se néztem. Szó szerint sokkot kaptam, makogtam valamit, aztán otthagytam. Szégyellem magam, de nem vagyok az a típus, akit leszólítanak, főleg ha ott vannak a csinosabb bnőim mellettem, hogy nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.

Amúgy nálam sincs semmi múltbeli dolog, szimplán csak... Nem is tudom, mi a gond, csak valahogy nem vesz észre senki...

20L

2011. febr. 21. 19:13
 10/19 anonim ***** válasza:

Meg kellett volna várnom az előző válaszát, az utolsó pár sor kivételével tökéletesen engem írt le. :)

(a 20L)

2011. febr. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!