Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kérdésem a félénkebb, átlagos külsejű lányokhoz szól, miszerint, felétek való nyitást, el is utasítjátok rendszerint, vagy inkább azt, inkább titkon várjátok, ha igen mik az elképzeléseitek erről?
Érdekelnek továbbá gátlásaitoknak valódi, és valótlan okai felől.
Tudom sokan a múlt "felnagyított" sebeit nyalogatják,sok esetben érthetően,de a cél mindenkinél a továbblépés,a múlt elengedése, a jelen valóságának elfogadása, és a pillanat teremtő erejének uralása,"élvezése", hiszen csak a most az egyetlen valóságunk..A múltból származtatjuk fájdalmainkat, félelmeinket, gátlásainkat.Ti ezt, hogy látjátok? Örömmel fogadok privát e-maileket is
24f
azt hiszem a kérdés első felére talán tudok valami választ adni. azért utasítjuk el ,mert félünk a következményektől, vagy nem merünk bele menni egy kapcsolatba, vagy csak simán próbára tesszük emberünket.
16/L
Azt hiszem, én valahol belül nagyon vágyom rá, hogy nyisson felém valaki, de ha megtörténne, valószínűleg annyira zavarba jönnék, hogy rögtön el is utasítanám az illetőt.Az én esetemben nincsenek "múltbeli sebek", a gátlásosság oka önbizalomhiány, kisebbrendűségi érzés. Nem hiszem el, hogy bárki képes lehet megismerni és elfogadni. Nem hiszem, hogy bárkinek kellenék úgy, ahogy vagyok.
23L
Szia 18:21.Az önbizalom hiánya,csak az elménk fiktív szüleménye, és a múltból gyökeredzik, pedig a jelen pillanat a valóság, és az mindig örömteli, a jelen pillanat átélésére valójában kevesen vagyunk képesek mert az elménk állandóan a múlt "átka alatt próbálja takarni Most-ot.
Velem tehetsz egy próbát, az elfogadás terén,higgy önmagadban, vagy csak beszélgessünk, ha van kedved írj nyugodtan ez nem "kötelez" semmire..
Én is hasonló felfogású voltam mint most te.
Ha figyelmünk a mostra irányul. Semmi sem marad
belőle álmodozásra, gondolkozásra. emlékezésre, jövővárásra. Nincs benne feszültség, nincs
benne félelem, csak éber jelenlét. Egész lényeddel, tested minden sejtjével jelen vagy. Ebben az
állapotban „éned", akinek múltja és jövője van - ha tetszik: "személyiséged" -, már aligha van ott.
Mégsem veszett el semmi értékes. Te továbbra is lényegében önmagad vagy. Történetesen
teljesebben vagy önmagad, mint korábban bármikor. Még pontosabban fogalmazva: csak most
vagy valóban önmagad..
Egyetértek a 18:21-gyel.
Egy példát mondanék: nemrég voltam egy buliban (életemben először), egy srác odajött, hogy nincs-e kedvem táncolni. Pedig rá se néztem. Szó szerint sokkot kaptam, makogtam valamit, aztán otthagytam. Szégyellem magam, de nem vagyok az a típus, akit leszólítanak, főleg ha ott vannak a csinosabb bnőim mellettem, hogy nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.
Amúgy nálam sincs semmi múltbeli dolog, szimplán csak... Nem is tudom, mi a gond, csak valahogy nem vesz észre senki...
20L
Meg kellett volna várnom az előző válaszát, az utolsó pár sor kivételével tökéletesen engem írt le. :)
(a 20L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!