Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők! Miért utasítjátok vissza az átlagos kinézetű férfiakat?
Férfiként mondom, hogy ne a "csúnya" nőkben keresd a hibát ha visszautasítanak, hanem magadban. Egyáltalán milyen céllal mész oda ismerkedni egy hölgyhöz akit eleve csúnyának tartasz? Netán ez a fétised? Mert ha nem akkor végképp érthetetlen. Azaz nem, nagyon is érthető: csúnyának tartod, ezzel leminősíted, és azt gondolod helyzeti előnyben vagy vele szemben, a karjaidba fog omlani és lesz egy jó estéd.
Sajnos (vagyis inkább szerencsére) azonban több ponton hiba csúszott a számításaidba. Mégpedig ott, hogy a "csúnyák" is boldogságra vágynak, tartós kapcsolatra, olyan párra aki tiszteli és becsüli őket, és nem röpke 10 percért teszik a szépet. Van nekik is tartásuk, vannak vágyaik - mert (tudom neked ez új!) ők is emberek! Ezért aztán vissza is utasítják a magadfajta bunkókat.
A dolog másik része: mivel általad csúnyának tartott nőkre hajtasz, le lehet vonni a következtetést, hogy széepknél és átlagosoknál nincs sikered. Ennek mi lehet az oka? Megsúgom, ugyan az amiért a csúnyák is elutasítanak: bunkó vagy. Ja, meg gondolom a szépekhez nagyon hozzá se mersz szólni, kevésnek érzed magad hozzájuk, nincs önbizalmad - és itt körbe is értünk a gondolat menettel.
Azt javaslom, hogyha valódi kapcsolatot szeretnél változtass a hozzáállásodon: ne a külső alapján kategorizálj, hanem ismerd meg a kiszemelt hölgyet és döntsd el illik-e hozzád. Ha igen, akkor tiszteld és becsüld meg, mert ajándék! Ha csak kufircra vágysz akkor viszont könnyűvérű nőcskéknél próbálkozz, akik kaphatók ilyenre (hidd el, nekik még te is jó leszel) és ne komoly kapcsolatra vágyókban kelts hamis reményeket.
Ne általánosíts! Nem minden csúnya nő utasít el átlagos férfiakat!
Adott nő utasít el adott férfit, aminek millió oka lehet!
Én elutasítok csúnya nőként átlagos, csúnya és szép férfiakat is, ha nem azt adják, amire vágyom vagy én nem tudom azt adni, amire ők vágynak...
Szerintem egy nő/pasi sem akar valaki végső menedéke lenni.
- Szeretsz szívem?
-Hát,ja, leadtam az igényeimet, úgyhogy igen.
Ennek ki örül?
Azt hiszem a "csúnya nők" megfogalmazásod már is válasz a kérdésedre.
És lehet te se átlagosan nézel ki, hanem a te megfogalmazásod alapján: csúnya férfi vagy.
Gondolj bele!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!