Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek miért háborodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért háborodnak fel ha egy csúnya/átlagos kinézetű pasi szép barátnőt akar magának?

Figyelt kérdés
Nekünk nincs ugyanúgy jogunk a jóra és a szépre? Miért kell a külső alapján kasztosítani a férfiakat? A szépség csak a totális véletlen műve és nem pedig az egyén által végzett munka eredménye, mint pl. egy szuper munkahely, amelyet valaki sok év tanulás után érdemelt ki. Ennek ellenére meg a szép emberek alanyi jognak tartják a szép csajokkal való párkapcsolatot, miközben elmondják mindennek azokat a férfiakat, akiknek a genetika "randomszám generátora" sz*r sorszámot húzott pedig ők is csak arra vágynak, hogy egy kicsit a "kondér közelébe férkőzhessenek" és boldog testi/lelki örömöket élhessenek át. Aki erre vágyik és nem élheti át csak azért, mert a szülei anno kib***tak vele, akkor mi a fenét csináljon, hogy kielégítse az elfojtott vágyait anélkül, hogy bekattanna? Miért kell a kevésbé előnyös külsejű emberekhez így viszonyulni? Ha nem tévedek ez amúgy diszkrimináció, ami ellen szoktak küzdeni bizonyos körök és azt hiszem az alaptörvény is említést tesz róla, hogy senkit nem lehet a kinézete alapján hátrányosan megkülönböztetni. De konkrét hivatkozással nyugodtan kijavíthat bárki, ha esetleg tévedek. Mindenesetre rossz megélni, hogy ilyen nagy különbségeket tesznek ember és ember között. Flamelés és ködösítés nélkül légyszíves magyarázzátok már el ezt nekem, hogy miért van nekünk kevesebb jogunk, mint egy 190 centis, dús barna hajú, borostás szépfiúnak. Bocsi, ha erősen fogalmaztam, de tényleg nem értem.

2016. dec. 31. 17:20
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
85%
Erre szokták mondani hogy így jártál!Egy nő nem egy segélyszolgálat.Ha egy szép nő egy szép férfival akar lenni,és nem kellenek neki a csúnyák,az a szíve joga.Nem lehet kényszeríteni hogy "Már pedig te szeretni fogod ezt a ronda srácot itt és le fogsz vele feküdni,mert ennek a szerencsétlennek is vannak vágyai/érzései!" Te talán nem érzed hogy ez milyen abszurd?
2016. dec. 31. 18:03
 12/49 anonim ***** válasza:
70%
"Hogyan lehetnénk boldogok?" - keress hozzád kinézetben illő (csúnyább) csajt. Akik jól néznek ki, azok úgy se fognak szóba állni veled.
2016. dec. 31. 18:03
 13/49 anonim ***** válasza:
69%
az élet nagy problémái.
2016. dec. 31. 18:14
 14/49 anonim ***** válasza:
2016. dec. 31. 18:16
 15/49 A kérdező kommentje:
#11: Tehát végül is akkor azt a konzekvenciát lehet levonni a teljesen azonos véleménnyel bíró kommentjeitekből, hogy önmagában a társkeresés és a párkapcsolat tulajdonképpen diszkriminatív (bizonyos emberek kárára). Persze éreztem én ezt. Egyébként pont ebből kifolyólag fog hatalmasat robbanni majd 20-30 év múlva a szexipar a mesterséges intelligencia fejlődésével, hogy olyan élethű robotok is rendelkezésre fognak állni, amelyek nemcsak testi, de lelki kielégülést is nyújtanak a felhasználójának. Olvastam is valahol ezzel kapcsolatban egy cikket. Bár az sem lesz olcsó. Ma még csak a fizetős szolgáltatás érhető el, bár az sem teljes értékű (csak testi, de lelki örömök nem nyújt).
2016. dec. 31. 18:16
 16/49 anonim ***** válasza:
89%
Na, akkor 20-30 év múlva dugsz egy robotot, ahelyett, hogy összejönnél ma Átlagos Erzsivel.
2016. dec. 31. 18:19
 17/49 anonim ***** válasza:
26%

Ha ronda vagy, még lehetsz pénzes és szebb nőd lehet mint a jól kinéző csórógyereknek . Szóval nem értem a rinyát.

Hajts a sok lóvéra arra gerjednek a szép nők, jó kocsi nagy ház, márkás ruhák ,üdülések a tengerparton, ezernyi nő csak erre vár hogy beleüljön a készbe.

Addig meg menj el qrvázni annyi jó nő van köztük "barátnő feelingel" hogy kedvedre válogathatsz.

Na látod ,ha ebbe belegondolsz ,már most jobb helyzetben vagy mint egy tényleg ronda nő mert az pénzesen se nagyon kell a szép fiúknak .

2016. dec. 31. 18:29
 18/49 anonim ***** válasza:
94%
amúgy nem az a felháborító, hogy szép barátnőt akarsz, hanem az, hogy szerinted ez jár neked, jogod van hozzá, mások a saját igényeit, vágyait rendeljék alá a tiédnek csak mert te ronda vagy. és még ez a következetlenség is... neked legyen jó nőd, mert ronda vagy, nézzék el neked, de neked nem jó nem olyan jó nő.
2016. dec. 31. 18:53
 19/49 anonim ***** válasza:
33%

Lényegében logikus ez. Nem túj jó srácoknak is ugyan úgy nehéz nagyon szép nőt szerezni, mint a kevésbé szép lányoknak a legjobb kinézetű férfit.

Ez szerintem nem lehet nagy vita tárgya, hogy a csúnyácskább nem nagyon van együtt a másik nem nagyon szép arányos, kecses stb. egyedével. Néha vannak kivételek. Engem igazából nem is érdekelnek ezek a viták. Mindössze egyetle dolgot nem tudok teljesen értelmezni. Ez pedig az, hogy felteszed azt a kérdést, hogy -Milyen férfi kell a nőknek?- s többnyire azt lehet leszűrni a nők válaszaiból, hogy belső értékek a fontosak, külső nem lényeges annyira. Van is egy közhely, hogy -Elég, ha az ördögtől szebb kicsivel.-

Tehát a belső a fontos, külsőre meg bejöjjön neki valamennyire és ez a lényeg.

Viszon ennél a kérdésnél is előjön az a rész, hogy "Ó, hát pont úgy, ahogy a kövér vagy csúnya lányok részesülnek mindabból, amit egy helyes férfi tud nyújtani!". Ez a mondat lényegében azt jelenti, hogy ugyan úgy ahogy a csúnya férfiak nem élvezhetik a szép nőket, a csúnya nők sem élvezhetik a szép férfiakat. Ez arra utal, hogy a nők is ugyan úgy a szép, helyes, sármos pasit szeretnének maguknak ahogy a kérdező is szép lányt. Nincs is ezzel semmi gond. Csak ez ellentmond annak, hogy a nőknem nem annyira fontos a külső és a belső a fontos. Ezek szerint ugyan olyan fontos a külső és a belső mind a férfiaknak mind a nőknek.

2016. dec. 31. 18:58
 20/49 anonim ***** válasza:
88%

Igen, erősen diszkriminatív dolog a párkapcsolat, pont azért mert nem fog senki mindenkivel összeállni, csak aki bejön neki.

Hívhatjuk természetes szelekciónak is.

Ti majd vesztek valami szexrobotot, és csá. Gondolod, hogy hiányozni fogsz a csajoknak? Hát nem!

A lényeg, hogy nem szaporodsz, és nem adod tovább a selejtes génjeidet!

2016. dec. 31. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!