Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért válogatnak?
Figyelt kérdés
Biológia, szaporodási szempontból semmi értelme, hogy a nők válogatnak külső alapján, hiszen a férfinak kell izgalmi állapotba kerülnie ahhoz, hogy azt aktud létre jöjjön, így annak van értelme, hogy a férfi válasszon olyan nőt, aki neki tetszik. A nők csak elégedjenek meg, azzal aki épen fel akarja szedni őket. Így kellene működnie.2016. dec. 28. 13:49
41/52 A kérdező kommentje:
Nahát! Itt van Sunshinedoll szerelmem is!:) Már-már belebetegedtem, hogy nem "láttalak" mostanában. :)
2016. dec. 28. 15:15
42/52 anonim válasza:
Ha unatkozni fogok én is hasonló kérdés fogok íri! Ász vagy haver!
43/52 A kérdező kommentje:
Ilyenkor csak azt sajnálom,hogy nem láthatom az emberek arckifejezését,miközben ezt a kérdést olvasták :)
2016. dec. 28. 15:33
44/52 anonim válasza:
Holnap nem akarsz kitalálni még egy hasonló kamukérdést? Jól szórakoztam :D Az a szomorú, hogy néhány gyk-n síró örök szűz fiúcskától kitelik, hogy komolyan vannak ilyen gondolataik.
45/52 anonim válasza:
Hát kérdező, köszi, én is jót nevettem ezen :D De örülök, hogy csak trollkodás. Szomorú, de én simán kinézném, hogy vannak ilyen elborult emberek, akik komolyan gondolják ezt. (Pl olyanok, akik hajlamosak az erőszakra, vagy hajlamosak lennének, ha volna hozzá erejük, vagy merszük)
46/52 A kérdező kommentje:
Erőszakra soha nem lennék képes, sőt maga a szex is akkor élvezetes számomra, ha partnerem is élvezi. Ha (most felkészülök a rám zúdoló kőhalomra) már nagyon nem bírok magammal és meglátogatok egy "erre szakosodott" hölgyet,akkor tőle is megkérdezem, hogy így vagy így jó e neki. Volt amelyiknek jó volt :) Most biztos azt gondoljátok,hogy szerencsétlen fizet néha azért hogy jól érezze magát, de én azt mondom,hogy sokkal inkább ez,ha máskép nem jön össze, mint hogy egy nőket erőszakoló utolsó féreg legyek.
2016. dec. 28. 19:20
47/52 A kérdező kommentje:
Am holnapra is lehet,hogy kitalálok valamit, de nem biztos még.:)
2016. dec. 28. 19:21
48/52 anonim válasza:
Én vagyok a hülye, hogy válaszolok, de te szűz vagy? Hogyhogy egy nőnek nem kell felizgulnia az aktushoz?
49/52 anonim válasza:
közben olvastam, hogy trollkodsz, bocsi
50/52 anonim válasza:
Hadd kérdezzem meg, miért jó trollkodni. Most nem kötekedésből, hanem őszintén választ várok, sosem értem, miért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!