Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért válogatnak?

Figyelt kérdés
Biológia, szaporodási szempontból semmi értelme, hogy a nők válogatnak külső alapján, hiszen a férfinak kell izgalmi állapotba kerülnie ahhoz, hogy azt aktud létre jöjjön, így annak van értelme, hogy a férfi válasszon olyan nőt, aki neki tetszik. A nők csak elégedjenek meg, azzal aki épen fel akarja szedni őket. Így kellene működnie.
2016. dec. 28. 13:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
"Senkinek nem kötelessége olyan emberrel összejönnie és kapcsolatban élnie, aki számára nem vonzó és nem kívánatos. Ennyi. Mindenkinek számít a külső egy bizonyos szintig, ezt kár tagadni." A nőknek csak ne számítson! Ez a "jobb gének a nyerőbbek" dolog meg egy f..ság. Én pl. vékony előnytelen külsejű férfi vagyok, ennek ellenére már évek óta nem voltam beteg, míg az egyik munkatársam, aki jobban néz ki, test felépítésre is jobb már többször volt táppénzen egy éven belül. Ennyit a génekről, mondjuk én más vagyok, én túlélésre születtem, egyszerűen belém van kódolva, ha netalán meg is betegszem, nálam lefolyik egy két nap alatt, míg mások egy hetet sírnak meg fetrengenek a láztól. Kajából sem kell sok, két szendvicsből teljesítek annyit,mint más egy kiadós ebédből. Hát igen, a jó gének valahol itt kezdődnek, nem az, hogy jól néz ki a pofám, de semmi immunrendszerem nincs.
2016. dec. 28. 14:20
 22/52 anonim ***** válasza:
9%

A nők csak a legjobban kinéző férfiakkal képesek élvezni a szexet. Így a nők, amíg tehetik, érthetően ezekkel a férfiakkal dugatják magukat, annak ellenére, hogy tudják, képtelenség ezeket a férfiakat bármiféle kapcsolatra bírni.

Aztán, amikor már ez nem megy, meg kezdenek kifutni az időből, jön az, amit te írsz. Ilyenkor a nők már csak egyet néznek: kivel tudnak még éppen csak hogy bevállalni némi szexet (az elején), hogy hozzájussanak az adott férfi pénzéhez.

2016. dec. 28. 14:22
 23/52 anonim ***** válasza:
90%
Egy jó tanács: csak te ne szaporodj, mert annak az eredménye rosszabb lenne, mint a Nagaszaki-féle atombombázás!
2016. dec. 28. 14:26
 24/52 A kérdező kommentje:
Ismerek pl. sok gyári munkást, akiknek van felesége, barátnője, akkor velük mégis miért jöttek össze a nők, ha ennyire a pénz számít? Mindenesetre elő kell terjesztenem ezt a javaslatot, hogy a nők ne nagyon válogassanak. :)
2016. dec. 28. 14:27
 25/52 anonim ***** válasza:
73%
Hülye. Nem. A nők tudat alatt a számukra legjobb, legéletképesebb egyeddel kívánnak szaporodni. Nem akármilyen nyomival, mert a nyomi kitalálta....
2016. dec. 28. 14:28
 26/52 A kérdező kommentje:
"Egy jó tanács: csak te ne szaporodj, mert annak az eredménye rosszabb lenne, mint a Nagaszaki-féle atombombázás!" Mondjuk nem baj,hogy ha én szaporodnék,akkor szuper immunrendszerrel, mondhatni szuper génekkel megáldott utódok születnének? Nem ilyen ne bánts virág anyám asszony katonái.
2016. dec. 28. 14:31
 27/52 anonim ***** válasza:
89%
Hű, valakit visszautasítottak :D
2016. dec. 28. 14:34
 28/52 A kérdező kommentje:
Hülye. Nem. A nők tudat alatt a számukra legjobb, legéletképesebb egyeddel kívánnak szaporodni. Nem akármilyen nyomival, mert a nyomi kitalálta.... De hányszor mondjam még, hogy a nők szerint az a legéletképesebb, aki jól néz ki, aztán kb. semmit nem ér a csóka, egy hűvösebb tavaszi szellő már ágyba is ragasztja egy hétre, a nő meg ápolgathatja az "életre való" párját. Az életre való...Mehet lefele a Taigetoszról csont nélkül.
2016. dec. 28. 14:36
 29/52 A kérdező kommentje:
"Hű, valakit visszautasítottak :D" Ja, még olyan 2009 körül, bár nem is visszautasítás volt,mert a lányka kezdett ki velem, csak hirtelen eszébe jutott az exe...
2016. dec. 28. 14:38
 30/52 anonim ***** válasza:
88%
Azóta eltelt pár év, ballagj el terápiára :)
2016. dec. 28. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!