Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért válogatnak?
Na mostmár teljességgel bizonyos, hogy pszichiátriai eset vagy. Kezeltesd magad, de tényleg. Csak nem csúnyán kikosoraztak drága barátom? Azert vagy ennyire megkeseredett és egyszerre elvetemült? Semmi baj, majd elmúlik, de orvossal mindenképp konzultálj!
Mert miért ne számítson a nőknek is a külső?! Nem állatok, EMBEREK vagyunk, bár nálad nem tudom eldönteni.
Ha a fejed tetejére állsz se fogsz tudni ezen változtatni, ilyen szánalmas, picsogó nyomikkal akkor sem fognak leállni a nők, ha megfeszülsz sem. Ez van, jobb ha beletörődsz, hogy igen is fontos szempont a külső, és senki nem fog olyannal leélni egy életet és családot alapítani, akihez egy hangyaf*asznyit sem vonzódik. Leírhatod még 25x és 25féleképpen, ezen változtatni úgy sem fogsz tudni, ebbe minél hamarabb belenyugodsz, annál jobb lesz.
Te egy állat vagy már boccs! A nőknek is izgalomba kell jönniük! Vagy csak úgy szárazon " had szóljon,, Nem baj, ha fáj vagy rossz neki!?
2! A legtöbb ember, nem csak szex kapcsolatot keres. Nem csak egy " donort " a gyerekeinek! Szeretetből van valakivel, akit szeret, szimpatikus neki, vonzódik hozzáa, stb..
Igaz, hogy manapság sok az érdek kapcsolat! De bízzunk benne, hogy kihal az ilyesmi!
XD
Nem tudom, más hogy van vele, de én bármekkora összeget hajlandó lennék érte fizetni, ha megnézhetném, ahogy ezt az elméletet a kérdező megpróbálja átültetni a gyakorlatba!
Nekem nem életcélom a szaporodás viszont azért örülnék neki, ha nem egy balf-sszal kéne mondjuk együtt élnem :D
Ha mindenkivel lefeküdnék, aki rám mosolyog, nagyon elfoglalt nő lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!