Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért válogatnak?

Figyelt kérdés
Biológia, szaporodási szempontból semmi értelme, hogy a nők válogatnak külső alapján, hiszen a férfinak kell izgalmi állapotba kerülnie ahhoz, hogy azt aktud létre jöjjön, így annak van értelme, hogy a férfi válasszon olyan nőt, aki neki tetszik. A nők csak elégedjenek meg, azzal aki épen fel akarja szedni őket. Így kellene működnie.
2016. dec. 28. 13:49
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
74%

Na mostmár teljességgel bizonyos, hogy pszichiátriai eset vagy. Kezeltesd magad, de tényleg. Csak nem csúnyán kikosoraztak drága barátom? Azert vagy ennyire megkeseredett és egyszerre elvetemült? Semmi baj, majd elmúlik, de orvossal mindenképp konzultálj!

Mert miért ne számítson a nőknek is a külső?! Nem állatok, EMBEREK vagyunk, bár nálad nem tudom eldönteni.

Ha a fejed tetejére állsz se fogsz tudni ezen változtatni, ilyen szánalmas, picsogó nyomikkal akkor sem fognak leállni a nők, ha megfeszülsz sem. Ez van, jobb ha beletörődsz, hogy igen is fontos szempont a külső, és senki nem fog olyannal leélni egy életet és családot alapítani, akihez egy hangyaf*asznyit sem vonzódik. Leírhatod még 25x és 25féleképpen, ezen változtatni úgy sem fogsz tudni, ebbe minél hamarabb belenyugodsz, annál jobb lesz.

2016. dec. 28. 14:41
 32/52 anonim ***** válasza:
84%
Most jol szorakozol, ejjelente meg sirsz mint a kisbaba, hogy egyedul kell aludnod, mert minden no leszar es ez igy is marad, hiaba almodozol :D
2016. dec. 28. 14:41
 33/52 anonim ***** válasza:
86%

Te egy állat vagy már boccs! A nőknek is izgalomba kell jönniük! Vagy csak úgy szárazon " had szóljon,, Nem baj, ha fáj vagy rossz neki!?

2! A legtöbb ember, nem csak szex kapcsolatot keres. Nem csak egy " donort " a gyerekeinek! Szeretetből van valakivel, akit szeret, szimpatikus neki, vonzódik hozzáa, stb..

Igaz, hogy manapság sok az érdek kapcsolat! De bízzunk benne, hogy kihal az ilyesmi!

2016. dec. 28. 14:42
 34/52 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdésem: Ki az aki tudta,hogy trollkodok, és ki az aki komolyan vette azokat a baromságokat,amiket itt összehordtam? Eszem ágában sincs megszabni senkinek hogy kivel jöjjön össze vagy kivel ne. Visszautasításról meg annyit, hogy már évek óta nem is próbálkoztam kapcsolatot kialakítani. Ki tudja, lehet, hogy összejönne egyébként.
2016. dec. 28. 14:53
 35/52 anonim ***** válasza:
87%

XD

Nem tudom, más hogy van vele, de én bármekkora összeget hajlandó lennék érte fizetni, ha megnézhetném, ahogy ezt az elméletet a kérdező megpróbálja átültetni a gyakorlatba!

2016. dec. 28. 14:55
 36/52 A kérdező kommentje:
Különben facebookon bejelölt egy nő,akit a munkahelyemről látásból ismerek, de még egy mondatot nem beszéltem vele. Vajon mit akarhat? Van két közös ismerősünk.
2016. dec. 28. 14:56
 37/52 anonim ***** válasza:
Mit akarhat? Még egy ismerőst
2016. dec. 28. 15:06
 38/52 A kérdező kommentje:
35-ös ezt nem lehet átültetni a gyakorlatban, ilyesmi az állatvilágban sem működik, hogy a hím kedve szerint szaporodjon a nősténnyel, ott is a nőstények döntenek valami alapján, pl. Leoéknál (oroszlán) az a hím a nyerő, amelyiknek minnél sötétebb a sörénye, egyes madaraknál meg az,hogy minnél színesebb, fényesebb legyen a hím tollazata.
2016. dec. 28. 15:07
 39/52 A kérdező kommentje:
Még egy ismerőst, de miért pont engem? Van rajtam kivül más is,aki ott dolgozik. Na mindegy, majd ha akar valamit,akkor ír.
2016. dec. 28. 15:08
 40/52 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

Nekem nem életcélom a szaporodás viszont azért örülnék neki, ha nem egy balf-sszal kéne mondjuk együtt élnem :D

Ha mindenkivel lefeküdnék, aki rám mosolyog, nagyon elfoglalt nő lennék :D

2016. dec. 28. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.