Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem kezdeményez? Nem rossz nekik, hogy kénytelenek beérni azokkal akik kezdeményeznek náluk? Elesnek egy csomó lehetőségtől, ha csak abból a szűk kisebbségből válogatnak.
A vadászat a fréfi dolga.
Halálra unnám magam, ha csak jönnének a csajok és semmit sem kéne érte tennem. Abba mi a kihívás??
1,2
A kezdeményezés még nem vadászat. Lehet azt finoman is csinálni. Én csak arról próbáltam beszélni, ha egy nő nem kezdeményez soha, akkor csak a maradék(akik nála kezdeményeznek) közül választhat. Sok nő mégis ezt az utat választja, aztán persze sír hogy nincs normális párja. Pedig nem sírni kellene, hanem nem a maradékból szemezgetni.
Nem tudom, mit értesz kezdeményezés alatt.
Én kezdeményezek beszélgetéseket a környezetemben levő normálisnak tűnő srácokkal, akikkel névről már ismerjük egymást. Vadidegenekkel viszont nem kezdeményezek, és randira sem hívok senkit.
Most már egyébként sem aktuális, mert már van párom (akivel szintén én kezdeményeztem az első nem formális beszélgetést, de ő kért meg, hogy járjunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!