Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért nem kezdeményez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért nem kezdeményez? Nem rossz nekik, hogy kénytelenek beérni azokkal akik kezdeményeznek náluk? Elesnek egy csomó lehetőségtől, ha csak abból a szűk kisebbségből válogatnak.

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 07:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
59%
Nem rossz.Meghagyom nekik a vadaszat oromet.Nekem pont abbol a szuk kisebbsegbol valo pasi kell aki eleg hatarozott,kezdemenyezo es aktiv,amilyen tipusra majd a kesobbiekben egy parkapcsolathoz esetleg szuksegem lesz. A tobbi hatarozatlan,nem eleg bevallalos pasit meghagyom notarsaimnak.
2016. jún. 1. 10:31
 22/47 anonim ***** válasza:
53%

Én se kezdeményezek.

(Viszont 'kényszerből' volt már rá példa, szóval nem az a baj, hogy nem merek.)

Úgy vagyok vele, mint az egyik itteni válaszoló: nekem az kell, hogy egy pasi elég 'tökös' legyen ahhoz, hogy kezdeményezzen. Ettől ők nem a maradék, hanem ők azok akik átmennek az első szűrőn. :) Biztos sok lánynak megfelel ha ő kezdeményez, az ő dolguk, nem rosszabb az se, de én ismerem már magamat ennyire, hogy nekem nem felel meg ha egy pasi olyan beszari, hogy rám vár.

Persze ha már beszélünk akkor jeleket lehet, és szoktam is küldeni, de az első lépést neki kell megtennie.

2016. jún. 1. 10:32
 23/47 A kérdező kommentje:
21,22 OK, tehát nektek jó a kisebb merítési lehetőség, abban a hiszemben, hogy pont azok kezdeményeznek nálatok akik a legtökösebbek. Én ezt elfogadom, de nem tartom igaznak. Az élet nem fekete-fehér. Szerintem mindkét fél részéről okosabb, ha nem várja a sültgalambot.
2016. jún. 1. 10:41
 24/47 anonim ***** válasza:
79%
#21 vagyok.nemreg volt itt egy kerdes egy pasirol aki nagyon jol nez ki es egyedul ul egy kavezoban.Mit tennel,szolt a felszolitas a nokhoz.Szamomra nem meglepoen eleg sok valasz volt h semmit.Mit kellene? O csak egy jokepu pasi.Sokak szamara attol lesz tobb ha MER kezdemenyezni.Ertem en h a kezdemenyezoket meg tul sok kudarc eri amiatt inkabb mar csak a sarokban ulnek es atengedik azon noknek a kezdemenyezes jogat akik oket valasztjak.De valojaban ez mindig is igy volt,pasik hoditanak,nok behodolnak.Egyebkent en eleg hatarozott lennek ahhoz h megtegyem az elso lepest,de igy vagyunk genetikailag kodolva h ez nem a mi dolgunk.Es akkor elmehetunk az allatvilagig ahol a legerosebb,legdominansabb egyed viszi a legjobb csajokat,vagy a madaraknal a hím díszesebb hogy felkeltse a tojok erdeklodeset,de ebbe nem mennek bele inkabb:)
2016. jún. 1. 10:52
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

"16, Tehát nem csak beszélgettél, hanem adtál jeleket is. Így már más, értem."

Olvasd újra. Én csak azután adtam neki jeleket, miután láttam, hogy ő ad nekem :). Addig tényleg csak beszélgetés volt. És ha ő nem adott volna jeleket, akkor én sem kezdem el (hiszen az azt jelenti, hogy nem érdeklem).

És nem csak tudatos kerüléssel lehet "nem beszélgetni" másokkal. Az, hogy a fiú, aki tetszik, a fénymásoló felé tart, és én megszólítom, hogy "Légyszi nem fénymásolnád le ezt a pár lapot nekem is?" az nem beszélgetés. Ugyanis le fog zárulni azzal, hogy "Tessék." - "Köszi". És a másik nem tudott meg rólad semmit. Úgyanígy a BKV ellenőrrel váltott 3 szó sem beszélgetés, inkább csak afféle "ügyintézés".

2016. jún. 1. 10:53
 26/47 A kérdező kommentje:

25, Lehet nem is adott jelet, csak azt gondoltad. :))) Mindegy különben.

Egyébként gyakran félre értenek bizonyos magatartásformákat mindkét nem részéről. Vagy észre sem veszik a jeleket (jellemzően férfiak), vagy olyat is jelnek vesznek ami nem az (jellemzően nők). Szóval ez sem egyszerű. :)

Amint látod még mi is a "beszélgetés" szó alatt is mást értünk. Vicces. :)

2016. jún. 1. 11:02
 27/47 anonim ***** válasza:
81%

Tudod, ha nem tudsz úszni, nem a víz a hül.ye.

Évezredek óta működik ez a rendszer, hogy a nők és férfiak küldik a jeleket kölcsönösen, a kommunikáció 80%-a így zajlik, és csak 20%-a a beszéd!

Pl. munkahelyen is tudom, ki az akinek tetszek, akkor is, ha egy szót nem váltottunk, mert látom a jeleket. :)

Nekem tök egyszerű, miért nem kell olyan pasi, akihez én kel hogy odamenjek.

Nekem a DOMINÁNS pasi a zsánerem, az ágyban is. Ha nem jön oda, nem az esetem. Ennyi.

Másrészt a jelzéseket az emberek egész életükben küldik, mindenhol...

Amelyik pasinak az se esik le, hogy azért vigyorogsz, tekergeted a hajad, pakolászod a lábad, mert tetszik neked, az felejtős!!! De nagyon!!

Ugyanis az ágyban sem fogja vágni, hogy én most azért nyögdécselek, mert nagyon jó, vagy mert nagyon fáj. És az aztán nagyon nem mindegy!

2016. jún. 1. 11:11
 28/47 anonim ***** válasza:

"25, Lehet nem is adott jelet, csak azt gondoltad. :))) "

Gondolj amit akarsz. Mindenki ad jeleket, és azok 99%-a tudatalatti. Nyilván a többsége félreérthető, de nem is egy valamiből vonunk le hatalmas következtetéseket. Meg kell várni míg felépül a minta. Nyilván én sem úgy adtam a jeleket, hogy a képébe toltam a mellemet, vagy miniszoknyát húztam neki.

Esetemben az általam kezdett beszélgetés után fél év alatt jutottunk el addig, hogy megkért, hogy járjunk. Addigra viszont mindketten biztosra tudtuk nem csak azt, hogy tetszünk egymásnak, hanem azt is, hogy csak és kizárólag komoly kapcsolat jöhet szóba,

Megvan a módja hogy tudassuk a másikkal, hogy figyelünk rá és érdekel a mondanivalója.

De ez már eltér az eredeti kérdéstől, szóval nem részletezem.

2016. jún. 1. 11:39
 29/47 anonim ***** válasza:

Az emberek ritkán használnak tudatos jeleket inkább tudat alatt jeleznek a másik felé. Legalábbis eleinte. Én például a mai napig nem értem milyen jeleket is adhattam a páromnak mert azok amiket ő felhozott példaként ösztönös cselekedetek voltak mert élveztem a társaságát és figyelmét. De ehhez az kellett hogy össze legyünk zárva és beszélgessünk. Nem egészen értem milyen jeleket vársz egy utcán sétáló idegentől. Vagy nem egészen értem miből szűrted le hogy a nők nem jeleznek a nekik tetsző illetőnek.

Persze az se mindegy mit értesz kezdeményezés alatt. Azt hogy odasétál és közli hogy Marcsi vagyok tetszel vagy a finom jelzéseket, tekinteteket stb?

2016. jún. 1. 13:56
 30/47 anonim ***** válasza:
64%

De te minek írod ki a kérdést, ha válaszolunk és nem fogadod el, mert belekötsz? :D

Igen, aki mer kezdeményezni az tökös. Az határozott, nem félénk, nem papucs. Ezen nincs mit ragozni.

Vagy neked az fáj, hogy nem mennek oda a lányok? Nem értem, komolyan... mindenki máshogy csinálja, fel kéne fogni.

2016. jún. 1. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!