Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem kezdeményez? Nem rossz nekik, hogy kénytelenek beérni azokkal akik kezdeményeznek náluk? Elesnek egy csomó lehetőségtől, ha csak abból a szűk kisebbségből válogatnak.
A jelenlegi ferjemet amikor megismertem, ereztette, h bejovok neki en ezt viszonoztam, egyszer felenken megfogta a kezemet en pedig a nyakaba ugrottam es megcsokoltam.
Kesobb megkerdeztem, hogy ha en kezdemenyezek akkor egyutt lennenk?Mindta, h nem merthogy en sok pasinak tetszem, jo no vagyok es nem hitte hogy eselye van. A non plus ultraja a dolognak az az, hogy a legferfiasabb, dominansabb pasi akit valaha is,ertem, nem papucs, nem tutyimutyi, de ugy gondolta, hogy en 10/10 vagyok, o magat pedig 7/10 re kalibralta:-))
Orulok, h kezdemenyeztem:-)))
Kérdező, nagyon idegesítően nyomorék stílusod van. Borzadály olvasni is. Úgy örülök, hogy nem ismerlek.
Ha már ennyiszer példálóztál velem....2-es vagyok. Tudatom veled, hogy ÉN NEM AKARTAM PASIT és NEM A MARADÉK JUTOTT.
El tudod, azt képzelni, hogy a páromnak annyira bejöttem, hogy vagy két hónapig fűzött engem és csak engem. Más nem érdekelte. Nem nyomult rá egy rakat nőre, CSAK RÁM.
Tehát SEM ÉN, SEM Ő NEM MARADÉK. Fogd már fel!!!
Kérdező, ha egy pasi tökös legény és mégsem kezdeményez nálam, akkor annak valószínűleg az az oka, hogy nem jövök be neki, tehát felesleges nekem kezdeményezni nála.
Te feltettél egy kérdést, majd leszólod azokat a nőket akik úgy érzik, a férfi dolga a kezdeményezés. Azt írod, milyen szerencsés a párja annak, aki kezdeményezett. De miért? Ha egy pár össze illik és boldogok, bízd már rájuk, hogy ki kezdeményezett. Nem attól szerencsés egy pasi, hogy nem nekik kellett kezdeményeznie, hanem attól, hogy olyan nőt talált akivel össze illenek és odavannak egymásért.
Kérdésed: miért nem kezdeményezünk. Választ kaptál rá. Mert sokunk úgy lett nevelve, hogy a férfi szerepe a vadász a nőé a vad. De ezt a vadászatot nem csak a vadász élvezi. Ez egy kölcsönös izgalom. Engem amúgy sem érdekelnek a "kihagyott lehetőségek". Nekem fontos, hogy akarjon annyira, hogy ezért lépéseket tesz. Ez van. Nem kell megértened, de abbahagyhatnád ezt a maradékozást, mert nevetséges.
Szerintem a férjed kezdeményezett azzal, hogy megfogta a kezed.
"A nőknek is egy kezdeményezés kártyájuk, csak az nem úgy néz ki, ahogy a férfiaké! Abban pont az a lényeg, hogy úgy kerülünk képbe, hogy a férfi higgye azt, hogy ő tette meg az első lépést!"
kamu !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!