Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem kezdeményez? Nem rossz nekik, hogy kénytelenek beérni azokkal akik kezdeményeznek náluk? Elesnek egy csomó lehetőségtől, ha csak abból a szűk kisebbségből válogatnak.
30, Miért kombináltok velem kapcsolatban, mikor nem ez volt a kérdés? Nem értem komolyan. Ez élőben is marha idegesítő női tulajdonság. Kombinálnak... érthetetlen.
Képzeld szoktak odajönni hozzám nők, és én is szoktam hozzájuk menni! Így jobb? Nem "én" voltam a kérdés, ezt nem értette meg már a 12-es sem.
Azok a nők akik várják a sültgalambot, nyugodtan dumálják be maguknak hogy milyen jól jártak a maradékkal, mert azok a tökösek. Nagy álomvilágban vannak, ha azt képzelik jó pasit úgy lehet találni, ha várnak.... A jó pasi ritka, ezért azok kapják meg zömmel akik tesznek érte. Sok nő tudja ezt, itt is volt pár aki így csinálja. Én azt mondom nekik van igazuk. A többi okos, pedig szemezgessen a tökös maradékból. :)))
Épp azt magyarázzuk, hogy nem várunk, hanem nagyon is teszünk érte.
Csak te kötsz bele, hogy ahogy mi csináljuk az nem elég. Érdekes, mert nekem például eddig bejött.
33, picit olvasd vissza. van aki kezdeményez (pl 5,7), és van aki nem (pl 2,3,12), ahogy a való életben is.
Nálam is szoktak kezdeményezni, de most nem én vagyok a kérdés.
Hűűű, milyen cicaharc lett itt :D
Én szoktam kezdeményezni, volt, hogy a találkozót is én vetettem fel. Noha nem volt egyértelmű, hogy randi, de azért sejthető volt.
Annyiban nem értek egyet a többi nővel, hogy szerintetek azok, akik kezdeményeznek minden esetben tökös, menő, irányító srácok, akikkel érdemes foglalkozni? Csak mert én láttam már olyat, akinek minden mindegy volt, és boldog boldogtalanhoz odament, borzalmas szövegekkel, és általában úgy éreztem magam, mintha valami gusztustalan nyálkás valami akart volna rám folyni, én pedig menekültem, mert a nemet persze nem értette. Nem is beszélve az olyan esetekről, mikor foglalt srácok próbálkoztak be. Na ilyen se kéne. Pedig ők IS ebben a körben vannak.
Ugyanakkor a csendesek közt is van, aki nem anyámasszony katonája, csak valamiért épp nem szúrsz neki szemet. Például, el van foglalva más problémáival, így nem jut az eszébe olyasmi, hogy csajozás. Mert nem elkeseredett, nem akar mindenáron nőt, el van egymaga is. Azért kb a csodával határos, ha egy ilyen srácnak sikerül felkelteni az érdeklődését véletlenül.
Mostani páromat én szedtem fel, mondhatni. De kijelentette, hogy ha buliban látott volna, akkor biztos, hogy leszólított volna. Más volt a szitu, meg nem is igazán járunk bulizni. Persze, utána ő is egyértelműen jelezte, hogy érdeklem, de az első találkozó is az én ötletem volt, mert épp úgy jött ki a lépés akkor is. Ha akkor selejtesnek titulálom az adott helyzet miatt, akkor most nem lennék benne ebben a kapcsolatban. Ennek meg nem örülnék, mert igencsak jól érzem magam =)
Szóval hölgyek: kicsit lássunk már tovább a feketénél meg a fehérnél. Bőven vannak itt szürke zónák.
Kérdező: azért kicsit erős a próbálkozók körét maradéknak titulálni =) Kisebb körben keresgélnek, de ha nekik ez jó, rájuk kell hagyni.
37, Végre egy értelmes nő! Köszi!
A párod jól járt veled! :)
Van férfi aki kezdeményez, és van aki nem.
Van nő aki kezdeményez, és van aki nem.
Ennyi erővel a nem kezdeményező férfiakat is kérdezhetnéd, hogy ők miért nem kezdeményeznek.
Bizton megvan mindenkinek a maga oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!