Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem kezdeményez? Nem rossz nekik, hogy kénytelenek beérni azokkal akik kezdeményeznek náluk? Elesnek egy csomó lehetőségtől, ha csak abból a szűk kisebbségből válogatnak.
Fordítva vagy bekötve.
Nem fogom beérni egy olyan lúzerrel, aki arra se képes, hogy ő jöjjön oda hozzám.
Nekem olyan pasi kell, aki határozott, domináns, tudja mit akar, tehát: ha tetszik neki egy lány, oda mer lépni és meg meri szólítani.
El nem tudom képzelni, mit kezdhetnék anyuci pici fiával, aki csak duzzog a sarokban, hogy nem megy oda hozzá senki, pedig micsoda főnyeremény.
Bezzeg a sok bunkó, hogy hajtja a csajokat....
Na az ilyen lúzer gyökerektől mentsen meg az ég!
Remek szűrő, ha CSAK olyan pasival kezdek bármibe, akiben legalább annyi gerinc és bátorság van, hogy kezdeményezzen.
Kicsi szívem, azért mert anyukádnak te vagy a legszebb, a legokosabb, és minden lány boldog lehetne ilyen fiúval, még nem biztos, hogy a nők is pont ugyanezt fogják gondolni rólad. Sőt!
A "szűk kisebbség" pontosan hogy a többség, aki MER kezdeményezni, a kisebbséget te képviseled, és a hozzád hasonlók, és csak szólok: ti vagytok a maradék.
Ez a viselkedés többnyire úgy alakul ki, hogy kezdeményeztek, de elutasítanak a nők (magyarán nem kelletek senkinek), aztán besértődtök, hogy amelyik akar valamit, az majd odamegy, ti meg kivárjátok.
Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy szüzen fogsz meghalni.
12 Te tudod. ha neked elég a maradék akkor oké. Vannak azért (itt is) olyan nők akik nagyobb körből szeretnek válogatni.
Ami pedig engem illet. Nem magamról beszéltem, ez egy egyszerű általános kérdés volt. Egyébként nem szoktak elutasítani (legalábbis nagyon ritka), anyuci kedvence sem vagyok stb., szóval egy fantom ellen "harcolsz" nem velem.
Hát én nem azt vettem észre, hogy lúzerek csorgatnák a nők a nyálukat. De amelyik pasi egy nedves álom, és válogathat a kedvére a lányok közül, az miért pont egy szürke egeret szúrna ki magának? Valahogy meg kell ismerkedni vele.
Bár ismerkedni az introvertált férfiakkal a legkeményebb dió, mivel ők be vannak zárkózva a belső világukba. Attól még lehet pasi, hogy kb, mindenhol ahol megjelenik olyan, mintha nem is ebben a dimenzióba lenne a tudata! (én is introvertált vagyok, és nagyon gyakran elmerülök a saját világomba, így van, hogy úgy jutok el A pontból B-be, hogy nem is tudok visszaemlékezni a megtett útra).
Szóval az szerintem nagyon rossz meglátás, hogy aki férfinél te kezdeményezel az egy lúzer. Mert:
1. lúzernél nem szoktak a nők kezdeményezni
2. vannak az introvertált és népszerű férfiak, akiknél az a gond, hogy úgy a jelenléted nem veszik észre, vagy nem kelted fel a figyelmüket.
"(2,3, és 8 is max beszélgetést, amivel sokra nem megy persze, beszélgetni mindenki szokott ellenkező neművel, ha mással nem a bkv ellenőrrel :D)."
8-as vagyok.
Miért is nem mentem vele sokra? Beszélgetést kezdeményeztem a sráccal aki TETSZETT. Ő beszélgetett velem és kereste a társaságomat. Én vettem a jelet, hogy valószinűleg bejövök neki, és én is adtam a jeleket. Erre ő volt olyan tökös, hogy randira hívott.
Azóta a férjem, és azt hiszi, hogy ő hódított meg engem :).
És ez pont az amiről a 9-es beszél. És igen, én is elvárom, hogy a férfiban legyen annyi bátorság, hogy randira hív, ha már mindkét oldalról egyértelmű a szimpátia (ha erre nem képes, akkor annyiban marad a dolog.)
16, Tehát nem csak beszélgettél, hanem adtál jeleket is. Így már más, értem.
A beszélgetést önmagában én tényleg tök hétköznapi dolognak tartom, ezért írtam hogy ez önmagában kevés. Azt nem tudom, hogy tényleg vannak-e olyanok (nagyobb számban), akik tényleg nem beszélgetnek ellenkező neművel. Ezt én nehezen tudom elképzelni, mert csak tudatos kerüléssel lehet elérni szerintem. Ilyet pedig miért tenne valaki?
12-es vagyok.
Tudod, nem a net előtt ülve élem az életem, és a való életben azt látom, hogy ha egy srácnak van önbizalma, jól néz ki, értelmes, humoros, akkor nem okoz neki gondot, hogy odamenjen egy csajhoz, hogy "szia, nem tudod mikor jön a hetes busz?" Vagy bármi más fal szöveggel, amivel el lehet kezdeni egy ismerkedést.
Aki nem megy oda a lányokhoz, csak várja a kapást, az kétféle pasi lehet.
Az egyik, aki félistennek képzeli magát (ettől még lehet, hogy nem az!), és azt hiszi, minden csaj őt akarja, majd mennek és sorszámot tépnek, hogy a kegyeiben részesülhessenek.
A másik, aki nem mer odamenni, félénk, és általában okkal. Vagy külsőre, vagy belsőre van vele difi, amiért eddig sok visszautasítást kapott.
Több havert, kollégát, ismerőst is figyelembe véve: az a pasi, aki oda mer menni egy csajhoz, az elég gyorsan becsajozik, és egész helyes női vannak.
Az, aki vár a csodára, mert többnyire magányos, mert a nők nem szeretik az ilyen srácokat, és majd hül.ye lenne pont nála kezdeményezni...
Nagyon kevés nő van, aki kezdeményez, a többség várja hogy a pasi levadássza.
Tehát ha azt várod, hogy egy nő felszedjen, akkor elesel a legtöbb lehetőségtől, és csak egy egészen szűk körből válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!