Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak a nők ennyire a kinézet alapján? Ennyire felszínesek?
Na a cím egy kicsit trollkodósra sikerült, persze nem véletlenül :P Úgy néz ki trollkodással az amerikai elnöki pozícióig is lehet jutni, hát miért ne lehetne társat keresni ezzel? Mondjuk viccet félretéve, azért van a kérdésben igazság is. Budapesti, 26 éves srác vagyok, és valahogy sehogy se sikerül társat találnom. Persze ebben a kinézetem sem segít, "mindössze" 173 cm vagyok, és kopaszodom is, persze mindkettő örökség, nem igazán lehet rajta változtatni. Egyáltalán nem vagyok kövér, edzeni is szoktam, szóval gyakorlatilag kihoztam az adottságaimból amit lehetett. Pedig ha hajam lenne, egész jóképű lehetnék, de hát ez van. Próbáltam már élőben is, online is, de az hogy viszonylag alacsony is vagyok és a hajam is hullik olyan kombó, amivel egyől kikosaraznak a lányok (Igen, volt már több 160-165 cm magas csaj, aki közölte, hogy 180 cm alatt ne is próbálkozzak nála...). Egyszerűen esélytelennek érzem a dolgot... pedig van jó állásom, lakásom, a személyiségemmel sincs probléma, mégis mindig csak elutasítással találkozom. Gyakorlatlag a személyiségem nem is tud kibontakozni, addig egy lánynál sem juok el. Szóval ha valamelyik leányzónak szimpatikus lennék, vagy ha valaki tud jó tanácsot adni, hogy innen merre tovább és hogyan, azt hallgatom.
Még egy megjegyzés: ez nem egy önsajnáltató kérdés, fejlődni akarok, próbálkozni, haladni valamerre. Nem rekedtem meg teljesen, de gondoltam egy próbát megér itt is próbálkozni, öt percet rá tudtam szánni arra, hogy ezt itt megírjam. Szóval vagy bejön, vagy nem, veszíteni semmit nem veszthetek.
Hülyeség. Én úgy vettem észre, hogy a férfiak sokkal, de sokkal felszínesebbek, és szinte csak a külsőre mennek. A nők nagy részének viszont nem számít annyit a külső. Mondom ezt úgy, hogy 23 éves létemre szűz vagyok.
F
2 kérdéssel lejebb: Ismerkednél duci lánnyal?
- Fúj,gusztustalan, nem vagyok bálnavadász.
Zavar ha egy lány nem szép arcú?
-Bottal se nyúlnék ilyen nőhöz.
Ismerkednél gyerekes nővel?
-Nem nevelem más kölykét.
Zavar a saláta punci?
-Gusztustalan.
Ismerkednél kismellű nővel?
-A nő D-kosárnál kezdődik.
Csúnya fiú vagyok hogy lehet bomba barátnőm?
-Az a Szép nő aki nem felszínes szeretni fog téged.
Ezért..Ha ti megtehetitek,hogy válogattok akkor mi is.
Nah, a férfiak sokkal válogatósabbak átlagosan, mint a nők.
Egyébként meg azért válogatnak, mert megtehetik. Van valamilyen elvárásuk, és szíve joguk azt keresni. Ezzel nem értem, mi lenne a probléma. Nyilván neked is vannak elvárásaid, tök mindegy, hogy külső vagy belső tulajdonságra vonatkozó, és igyekszel olyanokkal összejönni, randizni, akik azoknak megfelelnek (ha nem, akkor veled van a gáz, nem menő mindenre rárepülni, aminek van egy feje meg egy vaginája). Hadd döntésék már el ezek a szerencsétlen lányok, milyen pasit akarnak maguk mellé, de komolyan :D
Honnan tudod, hogy nem a személyiségeddel van probléma?
"Honnan tudod, hogy nem a személyiségeddel van probléma?"
Onnan, hogy több lány is volt már, aki beközölte, hogy kedves meg jófej vagyok, és ha magasabb lennék el is jönne velem randizni. Vannak barátaim, tudok beszélgetni emberekkel, bárkivel. Nem ezzel van a gond. És igen, vannak lányok akik nem az eseteim, de az olyan tulajdonságok amiket kerülök mind utalnak belső tulajdonságra is (öltözködés, ékszerek típusa, tetoválás, piercing stb. elárul valamit az illető jelleméről)
Nem egy pasit ismerek, akinek ritkul a haja, ÉS nincs 175 centi, ÉS van csaja, sőt felesége és családja is. (Jé, a férjem is ilyen... nahát...).
Ha fejlődni akarsz, akkor tedd azt! Mondjuk beszélgess a szüleiddel, hogy ők anno hogy ismerkedtek? Gondolom nem az első kapcsolatukban ragadtak meg, tudnak neked ezt-azt mesélni. Beszélgess a nagynénikkel, nagypapákkal, az idősebb (40 feletti) kollégákkal, stb. Kérdezz rá, hogy ők hogy jöttek össze a házastársukkal, hol látták meg, ki és hogy tette meg az első lépést, stb. Ezekből sokkal többet fogsz tanulni a csajozásról, mint az összes PUA fa.szságból együttvéve.
Másrészt: fejlődj!
Beszélgess nőkkel: a boltos lánnyal, a kolléganővel, a haverod húgával, a te húgod barátnőivel, akivel rendszeresen egy buszon utazol, akitől venni szoktad a reggeli kávét, stb, stb. A világ tele van nőkkel, és nincs kizárva, hogy még te is tetszel valakinek, csak nem vetted még észre.
Ha a "személyiséged nem tud kibonatkozni", akkor rosszul csajozol, az a helyzet. Elsőre kiderül, két szó után, hogy a másik szimpatikus-e vagy sem. Ha egy álarcot felhúzva mész oda a csajokhoz ismerkedni, akkor az álarcod alapján küldenek el a francba, és nem fogják kivárni türelmesen, hogy kiderüljön, ki is vagy. Mondjuk menj oda "önmagadként". Ha így is elhajtanak, akkor pedig tényleg a belsőddel van a gond, és nem a külsőddel.
Egyébként meg tök egyszerű: próbálkozz! Egyszer bele kell futnod olyanba, aki szimpatikusnak talál!
Nőkről beszélsz,ezt mindig jegyezd meg...
Ha akarnak,úgyis találnak rajtad valami hibát,amivel lekoptathatnak. És le is fognak sajnos.
A tökéletest várják,kergetik, aztán majd pár év múlva talán rájönnek,hogy olyan nem létezik.
Nőktől ne várj sem empátiát,sem megértést. Főleg ne párkeresésben.
Tudod ez olyan,mint mikor ott van a "milliárdos"(nők) meg a "szegény"(férfiak). A milliárdost marhára nem érdekli,hogy a szegénynek nincsen pénze,és éhezik, mert ő jól elvan a saját pénzével is bőven.(magyarul a nőknek van 100 emberből lehetőségük választani,akkor úgysem fogja érdekelni őket,hogy neked meg egy sincs)
Ők jól élnek,nekik jó így, te meg éhezz...
jajj ne butáskodj, tegnap is itt a gyakorin téma volt hogy a lányok nem ilyenek, nem külsőségekre mennek. Illeve megcáfoltam és mindenki nyomta a minuszt mintha az élete függene tőle.
Szóval se a magasságod,se a kinézeted nem számít, csupán a lelked.
ha most trollkodni szeretnék, mondanám hogy ez alapján megállapították a lányok hogy te egy sz.r alak vagy, egy sötét lelkű perverz állat, de nekem az a véleményem hogy mennek a lányok ám arra az optikára. :)
Még egy-két mondatot hozzátéve:
a 6-os amit írt jó lenne valóban,csak egy akadály van benne,ami a lényeg.
A genetika,a külső adottságok,amivel születsz.
Beleszólásod sem volt ugye ebbe,mégis ez határozza meg az egész életedet,így a társkeresést is.
Jómagam csúnya sem vagyok,adok is magamra,ápolt vagyok.Az utóbbi időszakban kiderült,hogy egyébként emberileg a csajok kedvelnek,meg dumálni lehet velem,bár ezt idáig is tudtam mondjuk.
Csak mivel nagyon rossz genetikával születtem,így esélyem 0. Az arcom is eléggé aránytalannak számít,nagyobb orr,nagyobb fülek.
185 cm magas,vékony srác vagyok egyébként.
Soha egyetlen randira nem kaptam még esélyt sem a 8 év alatt.
Szóval,de kizárólag a külső az elsődleges a nőknél sajnos...
nem értem,hogy miért vagy felháborodva a nőkön,amikor te is írod,hogy a lány ne legyen alacsonyabb mint te..
pedig valószínűleg olyan csajnál lenne esélyed,aki alacsonyabb,mint te.
a lányok inkább a magasabb srácokat kedvelik,ergo alacsonyabb lányoknál van több esélyed.
de mondom,te is válogatsz,úgyhogy nem értem miért olyan meglepő,hogy a nőknek is vannak elvárásaik.
a haj kérdés meg ha zavar,akkor vagy próbálkozz meg új frizurával,ahogy nem látszik,hogy kopaszodsz vagy próbáld ki a teljes kopasz hajat. vagy hajbeültetés..bármi.
és ezt nem a csajok miatt,hanem mert téged zavar, az önbizalmadból is visszább vesz.
próbálj élőben ismerkedni,vagy neten, de úgy,hogy nem titkolod el pl a magasságod,hanem kiírod a profilodra.
én pl 180 centis lányként elég rosszul éltem meg,amikor a randi partnerem 1,5 fejjel alacsonyabb volt,mint én, pedig a neten azt írta 180 centi...szóval ne nagyon hazudj a magasságoddal kapcsolatban. mert kiderül és sokkal cikibb,hogy nem mondtál igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!