Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak a nők ennyire a kinézet alapján? Ennyire felszínesek?
Na a cím egy kicsit trollkodósra sikerült, persze nem véletlenül :P Úgy néz ki trollkodással az amerikai elnöki pozícióig is lehet jutni, hát miért ne lehetne társat keresni ezzel? Mondjuk viccet félretéve, azért van a kérdésben igazság is. Budapesti, 26 éves srác vagyok, és valahogy sehogy se sikerül társat találnom. Persze ebben a kinézetem sem segít, "mindössze" 173 cm vagyok, és kopaszodom is, persze mindkettő örökség, nem igazán lehet rajta változtatni. Egyáltalán nem vagyok kövér, edzeni is szoktam, szóval gyakorlatilag kihoztam az adottságaimból amit lehetett. Pedig ha hajam lenne, egész jóképű lehetnék, de hát ez van. Próbáltam már élőben is, online is, de az hogy viszonylag alacsony is vagyok és a hajam is hullik olyan kombó, amivel egyől kikosaraznak a lányok (Igen, volt már több 160-165 cm magas csaj, aki közölte, hogy 180 cm alatt ne is próbálkozzak nála...). Egyszerűen esélytelennek érzem a dolgot... pedig van jó állásom, lakásom, a személyiségemmel sincs probléma, mégis mindig csak elutasítással találkozom. Gyakorlatlag a személyiségem nem is tud kibontakozni, addig egy lánynál sem juok el. Szóval ha valamelyik leányzónak szimpatikus lennék, vagy ha valaki tud jó tanácsot adni, hogy innen merre tovább és hogyan, azt hallgatom.
Még egy megjegyzés: ez nem egy önsajnáltató kérdés, fejlődni akarok, próbálkozni, haladni valamerre. Nem rekedtem meg teljesen, de gondoltam egy próbát megér itt is próbálkozni, öt percet rá tudtam szánni arra, hogy ezt itt megírjam. Szóval vagy bejön, vagy nem, veszíteni semmit nem veszthetek.
Mondok valamit, kérdező, és gondolkodj el ezen egy kicsit, remélem, segítek vele.
Az ember külsejére kiül a belső világa. Én legalábbis észreveszem, és még nem lőttem mellé. Tehát pl. látszik valakin, ha mondjuk pesszimista, ha magabiztos, ha egy "hurrá optimista", ha egy idegesítő mitugrász, ha rosszindulatú, ha jó napja van, ha rossz napja van, ha stresszes...
Ha te nem is vagy tudatos megfigyelő, ösztönösen olyan emberekkel érzed jól magad, akik valahogy passzolnak a te belső világodhoz. Én már ebben odafigyelek magamra, és volt egy időszakom évekkel ezelőtt, amikor muszáj volt nagyon tudatosan kezelni ezt a dolgot, mert épp valahogy minden összejött, ahogy az Murphy világában csak elképzelhető, és ösztönösen olyan emberek társaságába kerültem, akik ezt a negativitást erősítették és ezáltal még jobban húztak volna lefele... ha nem figyelek oda időben, és nem kezdek el tudatosan másra koncentrálni, másképp gondolkodni, más irányba elindulni, egyáltalán elindulni abból az örvényből, más típusú emberek társaságát keresni... Én kimásztam, akik nem figyeltek oda, azok talán még mindig sopánkodnak.
Nem akarlak ezzel untatni, a lényeg, hogy ez társkeresésnél is működik. Ha te pesszimistán, negatívan... stb. állsz hozzá a témához, és olyanoknál próbálkozol, akik nem így állnak hozzá, még ha nem is tudatosodik bennük, érzik, hogy nem passzoltok. Ha az alaptermészetetek teljesen eltérő, összeegyeztethetetlen, ez is ösztönösen érződik, hogy valami nem stimmel. Van, aki ezt meg tudja fogalmazni, van, aki csak azt mondja, hogy "megérzés".
Tanuld meg felismerni, hogy kivel passzolnál össze, milyen ember vagy te, milyen ember illene hozzád, és ne próbálkozz válogatás nélkül. Gondolj arra, hogy a puzzle kirakó darabkái sem rakhatók random egymás mellé. Ahhoz, hogy kijöjjön a végén a kép, a megfelelőket kell egymás mellé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!