Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a mostani lányokat, válogatnak és sír a szájuk, hogy nem találnak pasit! Hogy van ez?
Mert te sem kezdenél csúnya nővel szerintem. :D
Egyébként honnan tudod, hogy nincsen bennük extra? Mindegyiket ismered? Beszélgettél velük? Belelátsz az életükbe?
Fogadjunk ezt a kérdést miattam írtad ki???
Épp az imént beszéltem veled (gondolom te vagy az)
Csak, hogy a többi válaszoló is értse: a srác küldött magáról képet, mellé odaírta, hogy ha nem jövök be neki, semmi gond, csak mondjam meg.
Én megmondtam, hogy sajnálom de nem jön be, erre kijelentette, hogy ne lepődjek meg ha nem találok magamnak senkit....
Hát! Szerintem ha az embernek nem jön be a másik akkor nem kell ennyire felhúzni az ügyet! Sajnálom kedves kérdező, hogy nem tetszettél, ez van!
Nem teszek fel magamról képet a netre és különben sem én rinyálok.
De így legalább tudni, hogy gyökér fejjel akarsz topmodellt.
6.: lehet, viszont ezt nem fogod kideríteni :)
minden esetre fel a fejel :)
kéz és lábtörést.
Én is izmos vagyok :) na :D
am pár éve meg az volt a duma, hogy nem kell, hogy izmos legyen
aztán ez olyan mint egy volt lány ismerősöm eljött hozzám, tudni illik saját kertes lakásom volt stb aztán beszólt egy olyat, hogy neki nem a pénz a lényeg, aztán azt dobta a gép, hogy kiderült, hogy egy informatikus pasira gerjed akinek még tőlem is több a pénze...
Vegyék már észre magukat a lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!