Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a mostani lányokat, válogatnak és sír a szájuk, hogy nem találnak pasit! Hogy van ez?
#30: Miért ne tudnám, hogy milyenek a nem mai lányok? A 30-as korosztállyal simán kijövök. Teljesen mást nyújtanak egy kapcsolatban. Furcsa, hogy 30 felett könnyebben találok normális lányt, mint 30 alatt.
Az, hogy 200 évvel ezelőtt buták voltak a lányok, nem jelenti azt, hogy most jobbak. Ráadásul most sokkal több lehetőség van az információszerzésre és fejlődésre. Régen nem volt google, hogy beírj valamit.
Veronka tényleg buta volt, bár kevés karakter jött be abból a regényből :D
Egyetértek, hogy a legtöbb ember buta. Ezért a nők többsége is. A férfiaké is. Visszanézve, először azt írtam, hogy alig találok normális lányt. Igazából már azzal is beérném, ha valaki nem ék egyszerű és mellé őszinte, korrekt és hasonlók. De még ez sem megy.
Lehet mondani, hogy a férfiak is azok. Mégis több őszinte érzelmet láttam férfiaktól, mint nőktől. Több férfit láttam korrekten viselkedni egy kapcsolatban. Ez számomra már azért is furcsa, mert úgy neveltek, hogy a nők az érzelmesek és hasonlók, a férfiak meg kemények. Teljesen a másik végletet látom. Rengeteg női ismerősöm sír egy felületes "szerelem" miatt és rengeteg férfi ismerősöm sír úgy, hogy tényleg keményen szerelmesek. Női ismerőseim kattannak be a legjobb kapcsolatokban, miközben férfi ismerőseim mindent próbálnak megtenni értük. Oké, fordítva is ez van, de az arányoknál érdekesek.
És az ismerkedés... :D Vicc kategória, amikor egy nő részletezi az igényeit és teljesen más pasit akar. Aztán megkapják a pasik, hogy nekik csak a 20 kilós plázacicák kellenek.
(Hangosan inkább ne súgd meg ezt a dolgot, mert a kettő között semmi összefüggés nincs. És sóhajtozva sem várom az igaz szerelmet, tökéletesen megvagyok a jelenlegi állapotomban. Ha jön, örülök neki, de nem siettetem. Ráérek fiatalon! :D)
"ői ismerőseim kattannak be a legjobb kapcsolatokban, miközben férfi ismerőseim mindent próbálnak megtenni értük. Oké, fordítva is ez van, de az arányoknál érdekesek.
És az ismerkedés... :D Vicc kategória, amikor egy nő részletezi az igényeit és teljesen más pasit akar. Aztán megkapják a pasik, hogy nekik csak a 20 kilós plázacicák kellenek.
(Hangosan inkább ne súgd meg ezt a dolgot, mert a kettő között semmi összefüggés nincs. És sóhajtozva sem várom az igaz szerelmet, tökéletesen megvagyok a jelenlegi állapotomban. Ha jön, örülök neki, de nem siettetem. Ráérek fiatalon! :D)
"
Igen végül ezen lenne a lényeg, vagy jobban mondva kedves utolsó te érted mi a lényeg.
Másik, nem kérek én se többet mint amit én nyújtok külsőleg, legyen ápolt, meg a többi, meg súlyba is hasonló!
Na ha csajba keresek ilyet az már egyből azt hiszi, hogy megfogta az isten fa szát.
Mért lenne magas az elvárásom? :D
MEg mért rossz a kisugárzásom? :)
" Nem értem a mostani "férfiakat", akik ide írnak, tele vannak elvárásokkal, miközben semmi érdekes nincs bennük, és rossz a kisugárzásuk, mégis sír a szájuk, hogy nem találnak nőt. Hogy van ez?"
Most már csak azt kéne elolvasnod, hogy mit ír a férfiak többsége. Pont az ellenkezőjét annak, amit írtál róluk. Nincsenek tele elvárásokkal, sorban írják, hogy már annak is örülnek, ha egy nőnemű szóba áll velük. Sorban írják, hogy mennyi mindent tesznek és csinálnak, hogy észrevegyék őket. Ezek után persze, hogy rossz a kisugárzásuk, ha semmibe veszik őket.
#36: Valóban, a férfiak egy része nem akar kövér csajt. Közben egy csomó kérdésnél áradoznak arról, hogy kövér csajt akarnak. Attól, hogy egyes pasik nem akarnak kövér csajt, mások igen. Nem a férfiak ízlését tükrözi.
Igazából ezt is rengetegszer látom nőknél. 10 pasiból 2-3 mond valamit és azt ráhúzzák az összes férfira és így látják igaznak. Ha egy pasi 10-ből 8-9 csajnál találkozik valakivel és ezt húzza rá a nőkre, akkor ő általánosít. Érdekes logika.
Volt már kövér csajom, ellenbe nagyon szép volt az arca és örültem neki, hogy 5 hónapig egymást nyaltuk :D
Na és mégse akarok most kövér csajt, egyszerűen annyit mondok megint, nem kérek többet, csak amennyit én is teljesítek.
cakumapk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!