Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen sok magányos, sikertelen, szűz, tapasztalatlan fiú/férfi van az országban, akik nem találnak egyetlen lányt sem?
Mégis mi ennek az oka? Tényleg csak a lányok hibája lenne?
Mindig elutasítottak, vagy meg sem próbáltok ismerkedni?
Igen,sokkal több is mint gondolnád,csak ugye kifelé mutatni nem lehet,mert akkor nyomoréknak néznek még jobban...
Mi az oka? A nők elvárásai. Hát basszus manapság ha nem születtél helyesnek,jó genetikával,szóba sem állnak veled a nők,nemhogy még kapcsolat vagy bármi kialakulhasson...
Engem mindig elutasítottak,kinevettek,megaláztak.
Az utóbbi időben megpróbáltam azt,hogy újra megnézem mi a helyzet,de semmi nem változott. Ugyanúgy elkerülnek,lenéznek stb. a nők...
Mindezt azért,mert nem születtem jóképűnek,tökéletes genetikával...
Ez van,megszoktam már. Ezért sem érdekel már manapság egy nő se,már rájuk sem nézek ha megyek bármerre,úgyis csak nyomoréknak néznek meg elkerülnek...
Na ezért nem érdekelnek már engem sem ők.
25/F
"Ugyanennyi magányos lány is van, csak ők nem sírnak ilyen hangosan"
Nem hiszem. A jobbak több csajt is dugnak egyszerre.
A lúzerek meg itt sírnak!
Mégis kinek kellene egy olyan mint ez az utolsó is?!
Álszent módon ráfogod erre, de az előző is akit szidsz - nem tudhatod miket élt át. A szerencsések nagyképűsége szól belőled.
kinevettek, megaláztak? valahogy nem tudom elképzelni hogy minden lány így viselkedne,és nem emberhez méltó módon utasítanának vissza valakit...
kivéve ha ilyen divatmajmolós éretlen lányoknál vagy plázacicáknál próbálkoztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!