Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem a mostani lányokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a mostani lányokat, válogatnak és sír a szájuk, hogy nem találnak pasit! Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Nem vagyok én se egy szépfiú, mindig adok magamra szépségápolás terén, nem is kérem, hogy többet produkáljon tőlem egy lány kinézetbe. Viszont már nem tudom, hogy mit gondoljak a mostani lányokról, semmi extra nincs bennük amire verhetik magukat, elég durván csak a külső érdekli őket, az nem zavarja egyiket se, hogy semmi extra nincs a külsejükbe, még igényesség is elmarad és még ők válogatnak! Lassan ebbe az országba minden olyan lesz számomra mintha a galambbal sakkoznék, fellöki a bábuid és odaszarik a tábládra!
2016. okt. 30. 20:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
25%
#20: Akkor te a kevés normálishoz tartozol! :D De ahogy láthatod, le lettem pontozva, legalább 2 ember által, akik képtelenek voltak felfogni azt, hogy próbáljanak meg választ is írni, ha már nyomkodják a pirosat. Szemmel láthatóan, ez már meghaladja az értelmi képességeiket.
2016. okt. 30. 23:33
 22/39 anonim ***** válasza:
91%

Uh, kérdező, nagyon unszimpatikus vagy a hszeid alapján :D Fáj a sok visszautasítás (ami valószínűleg nem véletlen, és a belsőd miatt van) még kérdést is írsz ki róla, amiben a nőket szidod, de azért váltig hangoztatod, hogy "ááá neked ez nem fáj, dehogy vagy te frusztrált, csak röhögsz a nőkön akiknek nem kellesz, biztos nem lesz nekik sem senkijük"

Sokszor jártam már én is így gyiken, mint az a kommentelő lány, akinek a kérdező küldött képet, és utána nyomta a "nekednemleszsenkidmertválogatsz" dumát, mikor nem tetszett a lánynak a kérdező.... szóval többször kaptam már így kéretlen priviket, és mikor őszintén (nem bántóan) válaszoltam, megkaptam ugyan ezt. nos, jelenleg is van barátom, olyan, akinek a belsőjével/külsőjével kapcsolatban nem kell fanyalogva kopromisszumokat kötnöm.

2016. okt. 31. 09:47
 23/39 K...László ***** válasza:
26%
Én úgy tapasztaltam a környezetemben, hogy a lányoknak az kell, akivel jobban járnak. Mindig nézd meg a lány körül mi van, milyen környezetben, milyen gazdagságban él, mit tart fontosnak, milyen művelt, és ezen tulajdonságok egyikében próbálj többet mutatni. Emellett legyen nagy önbizalmad, irányíts egynél több embert, szólj bele mások dolgába, légy pofátlan, és már a csaj fog odamenni hozzád, mert nem bírja tovább. Mondom ezt úgy, hogy én nem csinálom ezt, és 7 éve nem volt komoly barátnőm, de futó is csak egy. Nekem pl olyanoknál lehet esélyem, akik lakásgondokkal küzdenek, verik őket, vagy éppen állástalanok lettek, mert velem ők jobban járnak. Szép modell külsejű, autót is vezető nőre nem is számítok ezért. Műveltre még inkább nem. A "hozzám illőket" meg mostanában inkább elkerülném. Őszintén, előbb fogok mini tokamak reaktort építeni, mint a párkeresésre biztos megoldást találni. Ott ugyanis meg van a működési elv, és az is, hogy mi hiányzik még a többlet energia előállításához, de a nők kiismerhetetlenek. Ráadásul mostanában képesek egész életükben szenvedni, és mást szeretni, miközben az eszükre hallgatnak, és gazdag pasihoz mennek a túlélési ösztönük miatt. Sokan a szív szavát gyermeteg butaságnak tartják, amin az ész és az akarat felülkerekedik, és így ők felnőtt gondolkodásúak lesznek, akik úgy érzik, igen sokat tesznek és szenvednek a jövőjükért, mindennapi undor mellett orálisan kényeztetik gazdag 30 évvel idősebb párjukat, aki veri őket, és közben lenézik a hozzám hasonló bugyuta féleszű pasit, aki a szívére és ízlésére hallgatva keresne párt magának.
2016. okt. 31. 09:55
 24/39 A kérdező kommentje:

HeJJes írási hibát hol találtál? :)

Amúgy meg egy előnytelenül beállított fotó után meg se kérdezik, hogy ki vagyok mi vagyok, mert le fo sák

Amúgy meg egy átlag életű ember vagyok.

2016. okt. 31. 11:39
 25/39 A kérdező kommentje:

A kis leányzó jól kiszúrta, hogy róla van szó, de most ez megindította benne, hogy a gyakoris ribizlik után sortüzet nyissak :)

-->

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. okt. 31. 11:46
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a mostani fiúkat, hogy mi a bajuk a mostani lányokkal. Talán öreganyánk típusú nem mostani lányok kellenek nekik, akiket hét lakat alatt őrzött a család, az erkölcs, az egyház, két hónap után az apa elbeszélgetett a fiúval, hogy "Ugye komolyak a szándékai fiatalember? És miből akarja eltartani a lányomat?", és ha fél éven belül nem volt eljegyzés, akkor be se tehette többé a lábát a házba? Ilyen könnyű dolgotok még sosem volt a csajozás terén. Semmi felelősség nincs, csak jófejnek kell lenni. Mostani lányok... Már nem tudom, sírjak vagy nevessek ettől. Olyan emberek mondják ezt általában, akik se múlt század eleji fekete-fehér filmeket nem néznek, se szépirodalmat nem olvasnak, magyarul semmit nem tudnak a múlt nehézségeiről, csak nyavalyognak.
2016. okt. 31. 11:51
 27/39 A kérdező kommentje:
<-- fi, 1/1 úgy nézek ki mint öregem ugyan ilyen idősen, volt egy jó pár nője, saját disco-ja volt, mellékesen első barátnője aids-be halt meg. Azt ugyan marhaság lenne állítani, hogy nem volt senkim, meg hogy szűz pozitív lennék, de na azért ennyire nagy pangás azért nem lehet :)
2016. okt. 31. 12:16
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

"Nem értem a mostani lányokat, válogatnak és sír a szájuk, hogy nem találnak pasit! Hogy van ez?"

pasi = tetszik, bejön, kell

aki nem tetszik: "nem is létezik" (számomra)

ez a lényeg. a többi hablaty.

2016. okt. 31. 12:51
 29/39 anonim ***** válasza:
26%
#26: Leírtam, hogy mi a problémám a mai lányokkal. Kaptam egy csomó pirost és egy választ sem. Szerinted, ennek örüljek? :D A való életben is azt tapasztalom, hogy a lányok rengeteg témához nem tudnak hozzászólni. Persze, könnyű dolgom van, ha ágyba akarok vinni egy csajt, de nehéz, ha normálisat akarok, normális kapcsolatra.
2016. okt. 31. 15:18
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Hadd feszítsem tovább a húrt: tudod milyenek a nem mai lányok? Tudod milyenek voltak száz, kétszáz évvel ezelőtt? Megsúgom: ugyanilyenek. Én a mai lányozásnak a logikáját vitatom elsősorban, nem a panasz alapjául szolgáló fájdalmas tapasztalatokat. Nézz bele a Szent Péter esernyője című filmbe. Hát annál a Veronkánál egy marék lepke is okosabb. De az a Wibra Gyuri is olyan egyszerű, mint a faék, csak betettek a filmbe egy jóképű úriembert, hogy a postáskisasszony a mozi után tudjon kiről álmodni.

Az emberek hülyék. Hülyék a férfiak, a nők, a nyugdíjasok a kamaszok, mindenki. Mindig hülyéből volt több és ez így is fog maradni, így nem meglepő, ha a nők többsége is hülye. Ha te olyan okos vagy, akkor be kell látnod, hogy ez világszintű probléma, nem nemi.

(Ezt már csak halkan súgom meg: az okos lányok bottal sem piszkálnának meg egy olyan fiút, aki sorra viszi ágyba azokat a lányokat, akiket valójában lenéz, de közben meg sóhajtozva várja az igaz szerelmet egy becsületes, tiszta szívű és elméjű lány képében.)

2016. okt. 31. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!