Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek, ha a munkatársaitok már rajtatok poénkodnának, amiért hosszabb ideje nincs párkapcsolatotok?
Pár hónapja, Ősszel váltottam munkahelyet, és szerencsére hamar sikerült beilleszkednem. A szokásos kérdezősködéskor ugye kiderült, hogy közel 3 éve nincs barátnőm, viszont a munkatársaim mind házasok már. Azóta heti több alkalommal tesznek viccesnek szánt megjegyzéseket ezzel kapcsolatban, hogy miért nem keresek már valakit, miért vagyok ennyire szerencsétlen, sőt már arra is rákérdeztek, hogy véletlenül nem-e a férfi nemhez vonzódom. Nem szoktam magamra venni ezeket a dolgokat, értem én a poénokat is, de azért hosszútávon eléggé idegesítő tud lenni néhány beszólás.
Nem volt túl sok barátnőm eddig, talán 6 vagy 7, abból igazán komoly az utolsó 2 volt, az utolsó 5 évig tartó kapcsolat volt. Eléggé megtörtem, mikor vége lett, utána sokáig nem akartam senkivel együtt lenni, mert felejtenem kellett. Mivel nem vagyok az egyéjszakások híve, ezért természetesen azt is a fejemhez vágják, hogy miért nem viszek ágyba valakit egy hétvégére, és dobom ki utána. Sajnos, vagy nem sajnos, én nem így működöm.
Az elmúlt években próbáltam ismerkedni, de mindig sikerült belefutnom azokba a nőkbe, akik vagy a bulinak szentelték az életüket, vagy az anyagiakra voltak kiélezve. Nem mintha milliomos lennék. Azt hittem, sokkal egyszerűbb lesz a párkeresés, de annyit változott a világ, hogy valahogy nem találom a megfelelő társam, pedig egyáltalán nincsenek teljesíthetetlen elvárásaim.
A mai legfrissebb ilyen megjegyzés az volt, hogy én vagyok igazából a hibás, mert nem elégszem meg egyből az első nővel, aki szóba áll velem. Szerintem viszont annak nincs értelme, hogy csak úgy együtt éldegéljek valakivel, aki számomra nem vonzó, csak ő jött először szembe az utcán.
Köszi előre is a válaszokat!
30F
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#1 Mikor a céghez kerültem, számomra fura volt elsőre, hogy mindenki milyen nyíltan beszél a magánéletéről, azt hittem azért, mert egy normális, megértő társaság, javarészt diplomás emberekkel. De így látva a helyzetet, már én is bánom, hogy sok mindent elárultam magamról.
Ellenségeket nem szoktam szerezni, mert egyrészt nyugodt típus vagyok, nehéz felhergelni, mindig elintézem higgadtan a dolgaimat. Ki tudok állni magamért szerencsére. :)
Kamu képnek nincs értelme, mert tudják, hogy nem vagyok ágyról ágyra járós, bulikba pedig nem nagyon járok, kiéltem magam régen ilyen téren. No meg mit csináljak egy diszkóban, ahol a tizenévesek vannak javarészt, ők is bemákolva.
"Amúgy ha évekig eredménytelenül próbálsz ismerkedni, ott már valami probléma van, amit érdemes a saját szinteden orvosolnod."
Nyilván én sem vagyok tökéletes, de nem feltétlenül arról van szó, hogy eredménytelen lenne a párkeresés. Pl van kolléganőm, aki már a tudtomra adta, hogy feljönne hozzám valamikor, és hát nem filmet nézni. De neki férje van, gyereke, én pedig nem fogok tönkretenni egy családot sem. Csaltak már meg, tudom milyen sz*r érzés. A szomorú, hogy az ilyen férjes nők szoktak megtalálni, vagy ahogy írtam, az életcél nélküli cicababák. Ilyen nőkre nincs szükségem. :)
A 3 év alatt nem kerestem végig párt, mert voltak nehéz időszakaim sajnos. Ahogy írtam, a szakítás után kellett idő, volt, hogy egy rövid időre munkanélküli voltam, mert nem jött össze a munkahelyváltás, volt egy kis műtétem is. Ettől függetlenül persze bennem is sok hiba van. :)
Megértem a problémát, de ott b-sztad el, hogy az orrukra kötötted a magánéleted részleteit. semmi közük hozzá, és nem kellett volna mindent megosztani velük.
Ha legközelebb felhozzák, akkor hárítsd el, vagy válaszolj ködösen, és kuss legyen :D
Szia 33F megértem a helyzeted, hasonló cipőben járok én is.
Nekem is volt olyan boldog házasságban élő faszi munkatársam, 3 gyerek apja, aki leb***zizott, erre közöltem vele, ha biszexuális hajlamai vannak beszélje meg ez irányú igényeit a szomszéd irodában levő úriemberrel (aki szintén leb***zizott).
2 hónappal később már egy párt alkottak, ha férfi munkatárs érdeklődik az általában utal a valós nemi irányultságára. Nálad milyen nemű volt a kérdező?
Női munkatársak próbáltak összehozni rokonaikkal, barátnőikkel. Köszönet érte, lehet bennem van a hiba, de nem akarok olyan nőt:
- aki 40-50kg-al nehezebb nálam
- 2-3-4 gyereke van, sőt egy esetben 8 palitól 11 gyerekét egyedül nevelő anyuka
- nálam minimum 10 évvel öregebb
Tudom ezek hatalmas elvárások és ezért megérdemlem, hogy egyedül maradjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!