Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra természetes, hogy van/lesz párkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 14:05
1/11 anonim válasza:
Korábban is az volt, és most is az, mert megtaláltam, akit kerestem. Későn, 28 évesen, de megvan. Csak nyitottnak kell maradni.
2/11 anonim válasza:
Ez nem természetesség kérdése. Hanem hogy szeretnél e vagy sem, és sikerül e olyan embert találnod akivel jó együtt lenned és szereted vagy se.
Én személy szerint örülök, hogy van párom akivel szeretjük egymást. Nem természetes, hogy ez mindig így lesz, hanem tenni kell érte, ha gond van megbeszélni, a boldogságért is tenni kell.
3/11 anonim válasza:
Nem természetes, de küzdök érte és nem adom fel, csak nagyon nehezen ismerkedem és ritkán találok olyan srácot, aki az igényeimnek megfelel. Ha meg találok, általában én nem felelek meg neki. Ez van, majd lesz jobb is :)
4/11 anonim válasza:
Nekem az természetes, hogy nem lesz.
5/11 anonim válasza:
Az eletben semmi sem termeszetes. Amit birtokolni velsz, nem a tied, csak nalad van eppen...
6/11 anonim válasza:
Semmit se lehet természetesnek venni, az életben minden ajándék.
7/11 anonim válasza:
Nekem igenis természetes érzés, hogy van mellettem valaki, akivel kölcsönösen szeretjük egymást és törődünk a másikkal. Én sosem éreztem jól magam, ha egyedül voltam, hát mindig volt/van valakim. Nem maga a párkapcsolat ténye az, ami természetes, hanem vele lenni, rá gondolni, a közelében lenni... Ezek azok, amik természetesek.
8/11 anonim válasza:
Ez szerintem attól függ, ki mennyire vágyik egy kapcsolatra.
Vannak akik számára ez az élet értelme, mások számára csak egy teher.
Én pl. már olyan régóta vagyok egyedül, hogy frászt kapnék ha valakihez alkalmazkodnom kéne
9/11 anonim válasza:
Nem értem, mit értesz a természetes alatt. Azt, hogy úgy tervezem az életemet, hogy párkapcsolatom van? Úgy tervezem. Most nyáron házasodom. Nagyszerű érzés, amikor az ember végre megtalálja a társát. Természetesen jó érzés a társsal lenni, teljesen természetes, semmi erőltetettség.
10/11 anonim válasza:
Nem, számomra az a természetes, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!