Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes hogy a barátnőm a telefonomban turkál?
Rohadtul idegesítő.Nem feltétlen azért mert olyan tartalom van benne amit nem kéne látni,de akkor is.Személyes dolgok vannak benne.Persze mondtam neki hogy zavar de azt mondta hogy hozzá tartozik a kapcsolathoz ilyen téren is a bizalom. -.-.Más lányok ezt nem csinálják?
17/f
De a bizalom pont azt jelenti, hogy nem turkál a telefonodban, üzeneteidben, legalábbis szerintem.
Kíváncsi lennék, hogy mit szólna hozzá, ha te is turkálnál az övében ...
Teljesen jogos a felháborodásod.
Adtál rá okot?
Mikor este összebújtok (mondjuk a tv előtt), akkor megmutatnám neki, ami érdekelheti (levelezés, facebook, képek) és akkor megnyugszik, de nem turkál benne (pl a naplómban, meg nem olvassa végig a levelezéseket minden nap). A barátom ezt csinálta (nem kértem tőle), de nagyon örültem neki, hogy ennyire megbízik bennem.
Azt mondta hogy én is nyugodtan nyomkodjam a telefonját.
De én valahogy nem érzek rá késztetést :D
ez NEM természetes!
én sem turkalok a csjaom telojaban, ő se tegye ezt!
személyes tere mindenkinek van!
szólj rá bátran, vgay mond neki akko turkalhat ha te is az övében!
nehogymár.
ha hisztizik ez miatt, hagyd ott!
nyugi par nap és könyörög hogy gyertek ujra össze, és sose mégcsak rá sem néz a telodra! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!