Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes hogy a barátnőm a telefonomban turkál?
Rohadtul idegesítő.Nem feltétlen azért mert olyan tartalom van benne amit nem kéne látni,de akkor is.Személyes dolgok vannak benne.Persze mondtam neki hogy zavar de azt mondta hogy hozzá tartozik a kapcsolathoz ilyen téren is a bizalom. -.-.Más lányok ezt nem csinálják?
17/f
A bizalom ott kezdődik, hogy nem turkálsz a másik cuccaiban. Marhára nem tartozik hozzá egy kapcsolathoz, hogy egy cseppnyi magánszférája se marad az embernek. Exemnek telefonja kóddal védve, összes email, facebook, stb, és nem tudtam ezeket a jelszavakat, se kódokat, pedig ő tudta az enyémeket. Majd kifúrta az oldalam, hogy mi az istent rejtegethet előlem. Mi lehet az a roppant fontos dolog, amiről nem tudhatok?
Mostani barátomnál tudom az összes jelszavát, a telefonja nincs lekódolva. Egyszer nem néztem bele még magamtól kíváncsiságból a dolgaiba. Egyszer léptem be az emailjébe, mert kérte nézzem meg megérkezett-e már egy mail, amit várt meg egyszer felolvastam neki egy sms-t, ami akkor érkezett mikor nyakig benne volt a szerelésben. Megtehetném, hogy átnézem a dolgait, hátha, de nem érdekel, mert nem rejtegeti, tehát nálam ezt jelenti a bizalom, hogy megbízik bennem és én is benne, hogy nem művel ocsmány dolgokat (megcsalás) a hátam mögött.
Kezdj el turkálni te is a telefonjában és ha látod, hogy pasikkal van SMS váltása még kérdezz is rá, hogy ki az, honnan ismeri, sőt ha egy SMS előzménye nem egyértelmű akkor kezd el faggatni róla. :)
Majd megtanulja milyen idegesítő amit csinál.
Egyébként meg nem normális dolog más telefonjában turkálni, akár együtt vagy vele akár nem. Jó hogy az e-mailjeidbe nem akar belenézni. Mi köze hozzá???
Foglalkozzon a saját telefonjával. Egyébként meg ha okostelód van tölts le egy applikáció zároló programot, és zárd az SMSeket, híváslistát. Így hozzáfér a játékokhoz, a facebookból meg jelentkezz ki használat után
"nem vagy képes neki őszintén elmondani, hogy zavar a dolog"
Benne van a kérdésben,hogy mondtam neki.
Egyébként semmi más probléma nincs a kapcsolatunkban.Szeretjük egymást.Egyébként 18 éves a csajszi.Ez az egyetlen rossz tulajdonsága. :D
Nem természetes szerintem.
A bizalom pont azt jelenti, hogy nincs szükség arra, hogy a másik cuccait piszkáljuk. Én rühellem ha bárki(nem feltétlenül csak a párom) is piszkálja a telefonomat, gépemet. Nincs titkolni valóm senki előtt, Isten látja lelkemet, de valahol mégis is privát szférámat jelenti. A gyakorikérdéseken a válaszaim, leveleim meg végképp:D Tehát ha én nem turkálok a párom dolgai között (mert bízok benne, így nem érzem szükségét), akkor evidens hogy ugyanezt elvárom a tőle is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!