Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lehet járni? Mennyi idősen volt az első párkapcsolatotok? 13-14 korai?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 15:47
1/8 anonim válasza:
Dehogyis, nem korai! :)
Nyugodtan ;)
2/8 Marko polo válasza:
Járgyá gyermekem, csak gyerek ne legyen belôle...
3/8 anonim válasza:
Nekem 20 évesen volt, de kinek a pap, kinek a zsiráf
4/8 anonim válasza:
Ez nem korhoz kötött :) még ettől fiatalabban is lehet, ha viszontszeretitek egymást.
5/8 anonim válasza:
Öhmm szerintem járni kötelező.... hisz hogy jutsz el bárhová nélküle?
Hogy hány évestől? hát azután miután megtanultál.....
:D
6/8 anonim válasza:
5-ös. Szerencsére van már egy csomó akadálymentesített épület és tömegközlekedési eszköz, meg a paralimpián is viszonylag jól teljesítenek azok, akik nem járnak, hiába "kötelező" :P
7/8 anonim válasza:
a gyerekek körülbelül egy éves korban elkezdenek járni és azután nem felejtik el szóval lehet járni
8/8 anonim válasza:
Szia, ha járni akarsz nyugodtan csak ne végződjön nagyon korán.Ha bárki azt mondja hogy nehéz…13 évesen összejöttem az osztálytársammal és azóta eggyütt vagyunk (45vagyok)
F/45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!