Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is korai 12 évesen "járni" valakivel?
Én már 9 évesen jártam egy fiúval (osztálytársammal) természetesen akkor még nem tudtam, hogy mi az a szerelem csak úgy kíváncsiságból, de csak szájra puszi volt, de mára már azt is megbántam.
És ha felnött szemmel nézném az lenne rá a helyes válasz, hogy igen korai.
Istenem, ne mondja nekem senki, hogy általánosban nem volt régen ez a "jaj szerelmes vagyok belé" duma, ami igazából semmi komoly nem volt, csak "játék". 12 évesen nem valószínű, hogy szobára mennek. Emlékszem, hogy mikor 12 évesek voltunk volt 2 osztálytársam akik "jártak", ami abból állt, hogy megfogták egymás kezét.
Nekem pedig 13 évesen volt az első barátom és 3 évig együtt voltunk. :)
Vicces amikor olyan háborog itt aki már 13 évesen nagyban nyomta az ipart :D Szánalmas hogy a nők ennyire nem tudnak meg lenni f..sz nélkül és még ők mondják hogy a férfiakat csak a dugás érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!