Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélő párok! Nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélő párok! Nektek az első pár hétben nem voltak kínos dolgok, pl. wc-re menni stb. mikor összeköltöztetek? Mikor szoktátok meg, és lett természetes?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, párom 25, és jövő hónaptól fogunk együtt élni. Tudom, hogy emberi dolog stb, de pár hétig biztos félni fogok, hogy kihallatszik valami a wc-ről vagy ilyesmi, és ciki lesz előtte. Nektek volt ilyen? Mennyi idő után múlt el?
2015. máj. 20. 14:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
talán sose aludtatok egymásnál?
2015. máj. 20. 14:11
 2/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagy egyedül. Én 21 éves voltam, pár hónap együttjárás után költöztünk össze egy albérletbe, amihez volt egy aprócska kert. Hát vicces, de én arra az időre, amíg a wc-n voltam, kiküldtem levegőzni. :)
2015. máj. 20. 14:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorló bélbetegként nem csináltam ebből problémát már korábban sem, náluk sem :D
2015. máj. 20. 14:18
 4/19 Interferencia ***** válasza:
8%
Irigylem a kakiszexelőket, nekik nincs ilyen gondjuk!
2015. máj. 20. 14:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtteknél ezek természetes, az élethez tartozó dolgok. Gyerekek meg ne játszanak összeköltözősdit.
2015. máj. 20. 14:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, hogy wc-re járni természetes dolog és nem csak később lesz az. :)
2015. máj. 20. 14:31
 7/19 anonim ***** válasza:
50%

5-ös válaszolónak a 2-es válaszolótól arra, hogy "gyerekek ne játszanak összeköltözősdit". Képzeld, fiatalon, semmi együttélés után összeköltözve igenis voltak ilyen irányú frusztrációim, mint a kérdezőnek (és biztosra veszem, hogy sokaknak velünk egyetemben). Egy ideig. Mert később valóban természetessé vált az egész.

És nekünk "gyerekeknek" bejött ez az összeköltözősdi, mivel 17 éve vagyok felesége annak a férfinak, akit annak idején "kiküldtem levegőzni".

2015. máj. 20. 14:43
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
Pár hétig de. Mi nem aludtunk ott egymásnál előtte, mert apu nem engedte, nagyon szigorú volt, pedig 20 éves voltam, mikor összejöttünk, és szó szerint csak pár lopott órára tudtunk egymással lenni. Az összeköltözés után voltak kínos percek, ma már nem zavar, mert legalább a WC-n hagy engedjük el magunkat.
2015. máj. 20. 14:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg soha nem aludtatok együtt?
2015. máj. 20. 14:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert sokszor aludtunk együtt (én külön éltem már előtte is, szóval akkor jött, amikor akart), meg nyaraltunk is együtt többször.

Egyébként meg természetes folyamat, max elröhögjük ;)

27N

2015. máj. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!