Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélő párok! Nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélő párok! Nektek az első pár hétben nem voltak kínos dolgok, pl. wc-re menni stb. mikor összeköltöztetek? Mikor szoktátok meg, és lett természetes?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, párom 25, és jövő hónaptól fogunk együtt élni. Tudom, hogy emberi dolog stb, de pár hétig biztos félni fogok, hogy kihallatszik valami a wc-ről vagy ilyesmi, és ciki lesz előtte. Nektek volt ilyen? Mennyi idő után múlt el?
2015. máj. 20. 14:08
1 2
 11/19 Mumusan ***** válasza:
100%
Persze hogy volt ilyen az elején. De aztán gyorsan elmúlt ez a ciki dolog. Addig meg bekapcsoltuk a nappaliban a tv-t :)
2015. máj. 20. 15:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jó tudni, hogy más is érzett hasonlóan :)

És de, aludtunk együtt, de mindig csak egy éjszakát, azalatt meg nem mentünk, csak pisilni. :)

2015. máj. 20. 16:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
én még most sem fingok elötte. az a gáz amikor hasmenésem van... na, akkor pont akkor húzom le a wc-t hosszan amikor kitör :D így nem hallja :D
2015. máj. 20. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Huh, nekem majdnem fél évbe telt, mire el mertem menni, mikor ő is itthon volt. Egyébként tartogattam, míg fürdik, boltba megy, stb... :D
2015. máj. 20. 17:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Miután önálló életet élünk, szülőktől külön, ezért több éjszakát is együtt aludtunk. Az összeköltözés egy idő után szükségszerű is volt, mert teljesen felesleges volt két lakás rezsijét fizetni, mikor folyton egymással vagyunk.

Viszont ha ez nincs is, akkor nyaralás?! Nekünk egy évben több ilyen is van, egy hét, vagy hosszú hétvége, az mindegy.

Sose töltöttetek együtt huzamosabb időt? Mi már rég túllendültünk ezen a dolgon mire összeköltözésre került a sor.

Egyébként nem kínos, természetes.

2015. máj. 20. 17:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi fingunk is egymás előtt mindenféle gond és szégyenérzet nélkül. Igaz, már az "együttjárás" időszakában sem volt ebből probléma.
2015. máj. 20. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló vagyok, na mondjuk mi nem fingunk egymás előtt. Tiszteletlenségnek tartom a másik orra alá fingást, úgyhogy ezt a wc-ben, erkélyen intézzük. Persze, az más, ha egyikünk beteg.
2015. máj. 21. 09:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi nem élünk együtt, de mivel azért van egy kisebb távolság, ezért egymásnál alszunk. Nem hiszem, hogy lesz olyan dolog, ami miatt kínosnak érezném magam összeköltözés után. Elég sok mindenen keresztülmentünk már és jól ismerjük a másikat. Még a kapcsolatunk elején az első pár hónapban néha voltak ilyen aggodalmak, de hamar túltettük magunkat rajta.
2015. máj. 21. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:
juj en pisilni se tudtam mert feltem hogy athallatszik a furdoszobabol;-))) kellett kb fel ev mire "belejottem".
2016. ápr. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!