Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vége lesz egy párkapcsolatotok mennyi idő után vágytok újra? Főleg 20 körüliek! Korral, nemmel!
Attól függ milyen hosszú volt a kapcsolat milyen mély volt a szerelem és hogy végződött !!! Szóval minden eset más..
27 f
Sajnos szinte egyből...
Bár én előre gyászolok.
20/F
Na szép! Át akartam írni, erre kirakta! :D
*párkapcsolatotoknak
füg attól milyen volt kapcsolat miért szakít az ember
vlki pár hét után más mellett van vlki pedig úgy megbántottak h hosszú időre van szüksége h újra randizgasson
Nos én csak 18 vagyok, de nem rég ért véget egy több, mint másfél évig tartó kapcsolatom és igen, vágyom az újra. Egyrészt, mert kell, hogy valaki betöltse az űrt másrészt mert feledtetni akarom az emlékeket. De szerintem ez mindenkinél megoszlik.
18/f
Vágyni hamar vágyok, hogy mennyi idő alatt sikerül az már kérdéses.
A siránkozás a búbánat nem ér semmit, nincs mire várni szerintem. Csak a drága éveink telnek el feleslegesen.
29/f
(igaz többet megéltem már)
2 honapja sincs hogy kiléptem egy 13 hónapos kapcsolatból. Szerelmes voltam, de túl sok gond volt. 3 hete már új barátom van. Nem meglepő, ugyanis már rájöttem korábban, hogy menthetetlenül kapcsolatfüggő vagyok. Szükségem van egy társra. megőrülök egyedül.
2o lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!