Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as egyedülálló nők/férfiak, ti mennyire adjátok lentebb az igényeiteket, hogy legyen párkapcsolatotok? Van amiben hajlandóak vagytok elnézőbbek lenni?
Semennyire. Inkább emelem az igényeimet nap mint nap!
F
Ami a boldogságomhoz elengedhetetlen, abból nem adok lejjebb, nem véletlenül alakultak ezek ki így, ahogy kialakultak. Ha belemegyek megalkuvó módon egy párkapcsolatba, amiből számomra lényeges dolog hiányzik, csak az őseim rossz mintáját követem, és a leendő gyerekeim életét keserítem meg.
Ami kevésbé lényeges számomra, azokban a dolgokban elnézőbb vagyok.
Isten ments, hogy még egyszer beengedjek valakit az életembe, pedig nincsenek vagyis nem voltak nagy igényeim...
31/N
Ha lejjebb adom, akkor valószínűleg nem fogom jól érezni magam az adott illetővel, hisz lesznek olyan tualjdonságai, amik nem tetszenek. Persze vannak olyan elvárásaim, amik csak másodlagosak, így azokból szoktam engedni. Amúgy sem rakom túl magasra a lécet, szóval ahhoz a kevéshez azért némileg ragaszkodom. :)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!