Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen sose pasim? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen sose pasim? Ha valaki nem úgy néz ki, mint Pamela Anderson, akkor az felejtse is el, hogy valaha szeretni fogja valaki?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom miért vagyok folyton szingli. Nem vagyok kifejezetten szép arcú és modell alkat se, de igyekszem a legtöbbet kihozni magamból. Az értelmi szintem átlagos, van hobbim, munkám, életem. Csak pasim nincsen sose.Milyen nő kell a férfiaknak?

2016. dec. 21. 23:09
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
37%
Ha egy nőnek 5 évig nincs pasija, akkor ott komoly gondok vannak. Van olyan ismerősöd, aki mindig kíméletlenül őszinte hozzád? Kérdezd meg, mi olyan elviselhetetlen benned!
2016. dec. 22. 21:43
 32/44 anonim ***** válasza:
Nem küldenél egy egyszerű arcképet magadról?
2016. dec. 22. 21:54
 33/44 anonim ***** válasza:
37%

"Van olyan ismerősöd, aki mindig kíméletlenül őszinte hozzád? Kérdezd meg, mi olyan elviselhetetlen benned!"

A legtöbbször az ember a lelke mélyén maga is tudja, hogy mi a gond, csak magának is hazudik.

Miért változna ez, ha egy barát mondaná a szemébe? Főleg akkor, amikor a barátok nagy része ilyenkor is csak vetít, közli, hogy ő sem érti, mert mindenki ilyen társra vágyik (ez kb 80%-ban kamu, 20%-ban pedig tényleg nem tudják, mert sosem próbáltak együtt élni az emberrel)

2016. dec. 22. 22:05
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként gyakran nem is kell, hogy valami gond legyen az emberrel.

Van egy pár kedves lány barátom, akik mindig panaszkodnak, hogy ők senkinek nem kellenek, pedig tényleg aranyosak, csinosak, intelligensek, jó munkahelyen dolgoznak, etc...

Mi a gond? Például az, hogy az elmúlt pár évben gyakorlatilag a lakás-munkahely tengelyen élték az életüket, a kollégákkal nem járnak sehova, egyedül nem járnak sehova, a kettő között pedig könyvbe temetkezve, zenével a fülükben metróznak... És egyik sem hiszi el, hogy a szép szőke herceg nem fogja végigcsengetni a 8 emeletes házat, hogy elnézést, nem nem lakik itt véletlenül egy csinos kedves aranyos és főként magányos lány?

2016. dec. 22. 22:08
 35/44 anonim ***** válasza:
34-nek igaza van. A mai fiatalok többsége, lehet az lány vagy fiú, bezárkózva él. Fülében a füles, vagy atomrészeg. Így ne is csodálkozzunk ha nincs kommunikáció->kapcsolatok kialakulása. 5 év szingliség? Az valóban elég hosszú. Én 1 éve vagyok, de már nagyon randiznék ismét, kiestem a formából :) Küldesz egy képet, kérlek?!
2016. dec. 22. 23:22
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
@35: ezek a lányok nem is olyan fiatalok már, sőt, én inkább a kicsit idősebb (28-30-35 éves) korosztálynál látom ezt, akinek nincs családja, az gyakran teljesen belesüllyed abba, hogy egyedül van, a főiskolás barátságok már szétestek, családot alapítottak, külföldre mentek, aki meg egyedül van az ennyi idősen már nem épít új kapcsolatot.
2016. dec. 22. 23:27
 37/44 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy tùl sok helyre nem jàrok. Munkahely, bolt, konditerem, fodràsz...ennyiben ki is merül az életterem. Régebben eljárogattam egyedül moziba, szìnházba, de sosem sikerült megismerkedni senkivel. Vagy ha igen, nem volt tovább.
2016. dec. 22. 23:49
 38/44 anonim ***** válasza:
37%
Nök lapja ismerkedö rovatat ajanlom.
2016. dec. 23. 00:05
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

:) mostanában egyedül járok színházba, de 99%-ban párok vannak, az 1% meg általában 2 barátnő, akikhez mégsem lehet odamenni.

Inkább valami társasági hobbit keress, az edzőteremmel is az a gond, hogy oda edzeni járnak az emberek, a legtöbben nem veszik jó néven, ha ebben zavarják őket, így aztán intelligens ember nem is szólítgat ott le nőket

2016. dec. 23. 01:10
 40/44 anonim ***** válasza:
Először is el kellene döntened, hogy mit akarsz kihozni egy kapcsolatból, illetve ehhez milyen pasit akarsz. Csak a szex kell? Mély romantika? Az életre készülsz? Apa leendő gyerekeidnek? A kitűzött célhoz milyen pasi az ideális?
2016. dec. 23. 01:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!