Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ronda vagyok, nem vagyok gazdag, de úgy rendes vagyok meg jó fej, vajon összejöhet még valami valaha?
Mármint nem nyávogásból :D
Csak én igazából lemondtam a dologról, de nem kellene?
Hát még csak 20 vagyok
De tényleg elég ronda
Szóval azt mondjátok egyszer még összejöhet valami?
????WHAT??
Hoogy mondhatsz ilyent magadról? Lehet, h nem vagy a legjóképűbb alak a világon, de komolyan, Te azt gondolod, h csak az ilyen fiúk értékesek?? Vagy azt szeretnéd, h a tökéletes, sármos kinézeted dögöljenek utánad a csajok?
Nem vagy gazdag.. mert, ha a pénzedért szeretne vki veled lenni, örülnél? :D ugye, h nem!
rendes vagy és jófej, akkor semmi gáz, Ember!!! ez a LÉNYEG! Már csak találnod kell egy lányt, akinek így vagy tökéletes!
Az első lépés: "Mások szeretete felé önmagad elfogadása az első lépés." Úgy tudsz magadhoz vonzani másokat, ha érződik rajtad, h rendben vagy önmagaddal! Ezt megérzik a lányok! :) Ja, és ne mondd még1x magadra, h ronda!!!
Ja, barátság összejöhet nőkkel. :D
De viccet félretéve, mitől vagy ronda? Mit tehetnél, hogy ezen változtass? (külsőre és gondolkodásmódban egyaránt)
Rendesnek és jófejnek lenni egy dolog, ami nyilván pozitív (ha nem hátsó szándékból fakad, hogy ezáltal "lekenyerezd" a másik felet), de csak ettől nem fog hozzád jobban vonzódni egy nő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!