Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról az egyetemista, csinos, szende kinézetű és egyedülálló csajokról, akik ilyen képeket töltenek fel facebook-ra?
Rengeteg dekoratív, szép csajnál látom, hogy több ehhez hasonló képeket raknak fel az oldalukra és szinte mindegyikőjük egyedülálló, legalábbis az adatlapjuk szerint: [link]
Ezek a képek mit árulnak el az adott lány személyiségéről? Miért töltögetnek fel ilyen képeket? Még azt sem lehet mondani, hogy bunkó, tanulatlan r*****ok, mert kivétel nélkül egyetemisták. Az ilyen lányoknak milyen a párkapcsolati életük és ha olyan szépek/csinosak, akkor miért egyedülállóak? Ezen az oldalon többször olvastam már, hogy 8-9/10-es csajok simán kaphatnak pénzes és jóképű pasit, nekem mégis úgy tűnik, mintha ezek a lányok ideálokat üldöznének, de a vágyaik nem teljesednek be és ebben a formában teregetik ki a személyiségüket a világnak, hogy lássák, ők milyenek, mire vágynak. Ti mit gondoltok erről?
Varjak a hodolokat, akik nyaljak majd a segguket. Ennyi az egesz. Minden csajszika one million rosesrol es big motionrol almodik.
22/L
5.: biztos ezert vagyok a parommal, aki meg a szuleivel el mett nincs penze elkoltozni es ragaszkodom, hogy felesben fizessuk a dolgokat, mert en is ilyen vagyok ;)
Elso hsz. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!