Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról az egyetemista, csinos, szende kinézetű és egyedülálló csajokról, akik ilyen képeket töltenek fel facebook-ra?
Rengeteg dekoratív, szép csajnál látom, hogy több ehhez hasonló képeket raknak fel az oldalukra és szinte mindegyikőjük egyedülálló, legalábbis az adatlapjuk szerint: [link]
Ezek a képek mit árulnak el az adott lány személyiségéről? Miért töltögetnek fel ilyen képeket? Még azt sem lehet mondani, hogy bunkó, tanulatlan r*****ok, mert kivétel nélkül egyetemisták. Az ilyen lányoknak milyen a párkapcsolati életük és ha olyan szépek/csinosak, akkor miért egyedülállóak? Ezen az oldalon többször olvastam már, hogy 8-9/10-es csajok simán kaphatnak pénzes és jóképű pasit, nekem mégis úgy tűnik, mintha ezek a lányok ideálokat üldöznének, de a vágyaik nem teljesednek be és ebben a formában teregetik ki a személyiségüket a világnak, hogy lássák, ők milyenek, mire vágynak. Ti mit gondoltok erről?
Ha elég sokan követnek, akkor időnként felkérnek, hogy reklámozz 1-2 terméket (jelenj meg ruhákban, mondj véleményt különböző márkákról, vagy fotózz le egy virágcsokrot, esetleg rakd fel az általunk lefotózott virágcsokrot).
Igaziból nem is tudom, hogy ezek létező profilok-e, vagy csak valaki létrehozott egyet, pénzkereseti céllal. Simán lehet, hogy néhány ilyenbe futottál bele. Nyilván, nem fogják kiposztolni, hogy van pasijuk, mert gondolom, hogy elég sok férfi nézi ezeket a profilokat.
#9: Egy szóval nem írta a hozzászóló, hogy az a lány is ilyen képeket rak fel!
Én például hasonló kategória lehetek egy külső szemlélőnek, tehát csinosnak/szépnek tartanak, és hülye sem vagyok, mert államilag finanszírozott képzésen tanulok egyetemen, és mindig jó eredményeket is szerzek. Visszahúzódó vagyok, és elvileg belsőleg sincs velem annyira komoly gond, mégis egyedülálló vagyok. Az mondjuk tény, hogy én nem rakok - és soha nem is raknék - fel ilyen képeket, az 100%. Őket nem tudom, mi vezérli, talán így akarják felhívni magukra a figyelmet, hogy legyen valakijük. Vagy menőnek hiszik ettől magukat. Az mondjuk tény, hogy az egyetemre járás nem feltétlen egyenlő a valós intelligenciával, én is szoktam "érdekes" emberekkel találkozni az egyetemen.
Sajnos nagyon tipikus, anyagias nők, pénzes pasit várnak.
Hát, várhatják őket még egy darabig :D ilyen felfogással garantálom, hogy a sportkocsis helyimenőcsávókon kívül senkinek nem fognak kelleni. És nekik is csak 2-3 dugásra.
"Még azt sem lehet mondani, hogy bunkó, tanulatlan r*****ok, mert kivétel nélkül egyetemisták."
:DDDDD Kis naiv. Láttál te már átlag egyetemista csajt? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!