Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen sose pasim? Ha valaki nem úgy néz ki, mint Pamela Anderson, akkor az felejtse is el, hogy valaha szeretni fogja valaki?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom miért vagyok folyton szingli. Nem vagyok kifejezetten szép arcú és modell alkat se, de igyekszem a legtöbbet kihozni magamból. Az értelmi szintem átlagos, van hobbim, munkám, életem. Csak pasim nincsen sose.Milyen nő kell a férfiaknak?2016. dec. 21. 23:09
11/44 anonim válasza:
A saját igényeidről nem írtál semmit. Simán lehet, hogy sokan kiesnek nálad a szűrőn.
12/44 A kérdező kommentje:
Igazából egy átlagos, rendes faszit szeretnék, aki nem alkesz és nem a kanapén él. Ez a fő szűrő :D
2016. dec. 21. 23:44
13/44 anonim válasza:
Ha ez igy lenne akkor legalább 100-an lognának rajtad. Irj hosszabban magadrol, ismeretségeidröl (priviben). Talán kiderül valami?
14/44 anonim válasza:
szerintem csak túl válogatós vagy, és észre sem veszed. Én például egyfolytában visszautasítok mindenkit, aztán felteszem magamnak ugyanezt a kérdést, hogy miért vagyok egyedül.
15/44 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a párja valahol, csak nem kell rágörcsölni a keresésre. Figyelni kell és lépni a megfelelő időben, nem a sültgalambra várni. Aki a kinézetet részesíti előnyben, az nem tervez hosszú távra. Idővel a külső értékek ráncosodnak, a belsők viszont csillogni fognak. :)
16/44 anonim válasza:
Ez azért van, mert a férfiak 80%-nak a nők 20%/-a kell.
17/44 A kérdező kommentje:
Húúú ezt nagyon jól megfogalmaztad!!!! Teljesen igazad van!!
2016. dec. 21. 23:57
18/44 anonim válasza:
Max. mellméretben vagyok "Poméla",mégis van pasim, akinek így tetszek.Ismerek 3 tényleg ronda nőt és van pasijuk.Az első egy alapjaiban nem rossz apja korú fazonnal jött össze,másik kettő meg koruk beli rusnya pasikkal.
19/44 anonim válasza:
A nők ugyanúgy csúcs pasikat akarnak,aztán ahogy telnek az évek adják alább is. Végül meg azon siránkoznak hogy nincs senkijük. Nézz vissza hány pasit hárítottál,és lehet köztük volt az igazi.
20/44 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést tesszük fel mi férfiak is.
Van jó munkám, pár barátom, sportolok, élvezem a hobbimat, de nem vagyok Brad Pitt.
Valami el van szúrva az alapoknál, mert mindenki úgy érzi a másik nem valami címlapsztárt keres, majd hazamegyünk, és elvagyunk egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!