Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ügyetlen vagyok, a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ügyetlen vagyok, a nők szóba fognak állni velem valaha is?

Figyelt kérdés
Nagyon béna vagyok, mindent elejtek vagy elrontok, szerelni sem tudok, tiszta csődtömegnek érzem magam. Sajnos okos sem vagyok, szenvedek is emiatt.
2016. nov. 26. 18:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%
Sajnos a nőknek nem igazán vonzóak a bénácskább srácok, nekik a magabiztos, rendíthetetlen férfiak kellenek, akik mindent tökéletesen csinálnak.
2016. nov. 26. 18:15
 2/21 anonim ***** válasza:
12%
Nem kell tökéletesnek lenni, de te nyilván elvárnád a nőtől, hogy etessen.
2016. nov. 26. 18:17
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, hogy figyelemzavaros vagy. Hány órakor kelsz? Dolgozol valamit? Nincs néha "ok nélkül" kicsit magas vérnyomásod?
2016. nov. 26. 18:20
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

:)

https://www.youtube.com/watch?v=pzGimN2H2oQ

Van akinek még úgy is megy.

(Imádom ezt a zenét, elmondhatatlanul)

2016. nov. 26. 18:22
 5/21 anonim ***** válasza:

....

....

....

....

És még én vagyok végletekben gondolkodó.

2016. nov. 26. 18:23
 6/21 anonim ***** válasza:
12%
Persze! A Nők valahogy mágnesként vonzzák az ilyen életképtelen embereket. Aztán meg sírnak, hogy hol vannak a normális pasik.
2016. nov. 26. 18:25
 7/21 anonim ***** válasza:
Exem is ilyen kis ügyetlenke (én is az vagyok), mondjuk emellé ő okos... :D biztos, hogy nem ez az akadálya annak, hogy barátnőd legyen. :)
2016. nov. 26. 18:25
 8/21 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta rám, hogy Asperger-szindrómás vagyok, de ez nettó baromság, már csak abból adódóan is, hogy nem vagyok valami értelmes. És nem, nem várom el, hogy etessenek.
2016. nov. 26. 18:40
 9/21 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, erős figyelemzavarral küzdöttem mindig is. Mostanában meg főleg nehéz, mert nagyon korán kelek iskolai gyakorlat miatt. A vérnyomásom rendben van általában, néha feljebb szökik, de 140-nél nem szokott több lenni.
2016. nov. 26. 18:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Szóba állnak attól veled a nők. Nem az a fontos, hogy sokszor elejtesz valamit. Mindenkivel előfordul. Nyilván nem vagy olyan, mint Jar Jar binks. Elrontasz valamit?! Biztos nem robbantottál fel semmit vagy rontottál el valamit örökre:).
2016. nov. 26. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!