Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ügyetlen vagyok, a nők szóba fognak állni velem valaha is?
Én is ilyen vagyok, csak még kicsit "Mr.Bean" szerencseszintjével is grátisz. Bár én hozzászoktam, de másoknak nevetséges, idegesítő lenne. Én még szórakozom is magamnon, nem tudok mást tenni.
Beszélgess másról a nőkkel. Ha az érdekli, hogy tudsz szerelni, azt az 1-et fogtad ki több millió nőből. De ilyennel én még nem találkoztam.
Meg ahogy mások írták: az a lényeg, hogy vágod ki magad. Mondd azt magadról, hogy még "most kezdted", ha meg jobban megy,legközelebb őszintén mondhatod, hogy "Már sokkal jobban megy."
Akkor sem egészséges, ha folyton negatívan vélekedsz magadról. Először minden fejben dől el. Ha ezt sokan mondják akkor is így van.
Már az is jó, hogy észreveszed amit leírtál. Nem vagy egy ész nélküli ösztönlény. Felismered a saját hibáidat, tudsz rajta javítani. Én például valamikor olyan könnyen elfáradtam házi munkában, hogy 60 évesnek éreztem magam. Aztán többet csináltam, egészségesebben ettem, edzettem és már van, hogy megcsodálják milyen erős vagyok. Apám egyik nap mondta hogy úgy vágom a fát mint egy bika:D
#19: hát nem tudom, hogy értette, de én még sosem láttam bikát fát vágni... :D szóval én meg úgy hegedülök mint egy fóka!
Mr. Bean pedig nem is rossz példa. Mert a felületes szemlélődő ugye azt látja, hogy mennyire szerencsétlen... pedig valójában már-már zsenialitásba hajlóan találékony. Minden helyzetre van valamilyen ötlete, még ha sajátos is, és végül mindig eléri, amit akar, ha a saját módján is és esetleg kicsit több idő alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!