Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ügyetlen vagyok, a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ügyetlen vagyok, a nők szóba fognak állni velem valaha is?

Figyelt kérdés
Nagyon béna vagyok, mindent elejtek vagy elrontok, szerelni sem tudok, tiszta csődtömegnek érzem magam. Sajnos okos sem vagyok, szenvedek is emiatt.
2016. nov. 26. 18:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10 Vegyük például, hogy van egy atom egyszerű dolog, amit végre kell hajtani. 100%-os eséllyel túl fogom bonyolítani, mindig a nehezebb utat választom, magam sem értem, hogy miért. Sokszor megkapom azt, hogy ,,Emígy nem lenne egyszerűbb?"... Szóval, az a tipikus balfék vagyok.
2016. nov. 26. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, csak még kicsit "Mr.Bean" szerencseszintjével is grátisz. Bár én hozzászoktam, de másoknak nevetséges, idegesítő lenne. Én még szórakozom is magamnon, nem tudok mást tenni.

https://www.youtube.com/watch?v=pzGimN2H2oQ

2016. nov. 26. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:

Beszélgess másról a nőkkel. Ha az érdekli, hogy tudsz szerelni, azt az 1-et fogtad ki több millió nőből. De ilyennel én még nem találkoztam.

Meg ahogy mások írták: az a lényeg, hogy vágod ki magad. Mondd azt magadról, hogy még "most kezdted", ha meg jobban megy,legközelebb őszintén mondhatod, hogy "Már sokkal jobban megy."

2016. nov. 26. 20:05
 14/21 A kérdező kommentje:
Jajj, itt nagy félreértések vannak... (Ami az én hibám.) Kezdjük ott, hogy félek a nőktől. Ismerkedni csak neten imerkedtem, de már azt is ráhagytam a a sok kudarc miatt.
2016. nov. 26. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Amiket eddig leírtál, az alapján egyik nő sem kerülne el.
2016. nov. 26. 21:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Rengeteg hibám van. Oké, emberek vagyunk, nyilván nem lehetünk tökéletesek. De inkább én magam vagyok egy nagy tévedés.
2016. nov. 26. 21:18
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki értékes.
2016. nov. 26. 21:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Kérlek, ezt a baromságot ne.
2016. nov. 26. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor sem egészséges, ha folyton negatívan vélekedsz magadról. Először minden fejben dől el. Ha ezt sokan mondják akkor is így van.

Már az is jó, hogy észreveszed amit leírtál. Nem vagy egy ész nélküli ösztönlény. Felismered a saját hibáidat, tudsz rajta javítani. Én például valamikor olyan könnyen elfáradtam házi munkában, hogy 60 évesnek éreztem magam. Aztán többet csináltam, egészségesebben ettem, edzettem és már van, hogy megcsodálják milyen erős vagyok. Apám egyik nap mondta hogy úgy vágom a fát mint egy bika:D

2016. nov. 26. 23:10
 20/21 anonim ***** válasza:

#19: hát nem tudom, hogy értette, de én még sosem láttam bikát fát vágni... :D szóval én meg úgy hegedülök mint egy fóka!

Mr. Bean pedig nem is rossz példa. Mert a felületes szemlélődő ugye azt látja, hogy mennyire szerencsétlen... pedig valójában már-már zsenialitásba hajlóan találékony. Minden helyzetre van valamilyen ötlete, még ha sajátos is, és végül mindig eléri, amit akar, ha a saját módján is és esetleg kicsit több idő alatt is.

2016. dec. 22. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!