Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz nekem valaha párom?
Mit teszel annak érdekében, hogy ez megváltozzon?
Az, hogy sajnáltatod magad, nem vezet eredményre, kell tenned is érte.
Tudod, én is ilyen voltam, sosem tetszettem a nőknek, mindenki jófejnek tartott, de járni senki sem akart velem, bezzeg a barátaimnak minden héten más nője volt.
Aztán nyomultam minden olyan nőre, aki a közelembe került, kerestem baráti társaságokat, neten társkeresőztem, eljártam randikra, olvastam fórumokat, írásokat, hogy hogy kell csajozni, mit kell tenni egy randin, hogyan meg ilyenek. Hidd el, egyszercsak arra ébredsz, hogy teljesen máshogy állsz hozzá és nem fogsz rajta görcsölni, mert a nők ezt megérzik és nem fognak emiatt összejönni veled, ez tapasztalat.
Kérdező: Értem. Nem azt mondom, hogy nyomulj, mert az nekem sem jött be amúgy, de próbálj ki többféle módszert. Aztán, ha elhajt a csaj, akkor az a verzió nem jön be, akkor mást kell kitalálni.
Azt ajánlom, hogy olvass ilyen témákban, sokat segítenek, de tényleg, engem az teljesen megváltoztatott. Azért nem jön össze, mert neked senki sem mutatta meg, senki nem mondta el hogy kell egy nőt felszedni, mik azok amikre kell figyelni, de ezt a tudást meg tudod szerezni magadtól is, ha utánajársz.
Tudod mennyi randin meg hülyeségen kellett nekem is átesnem, hogy barátnőm legyen? Rapidrandiztam meg neten ismerkedtem, Badoo-ztam, chateltem, semmi sikerem nem volt, viszont egy dolgot mégis kaptam ezáltal: tapasztalatot, kinyíltam, tudtam utána beszélgetni randin lazán, nem görcsöltem.
Nincsen semmi gond, van esélyed neked is, hidd már el. Elszánt vagy, igyekszel, ne temesd magad.
Azt hittem anno én is, hogy ezek a könyvek meg fórumok nem nekem valók. Aztán azért olvasgattam ezeket, mert kíváncsi voltam, hogy a nagyok hogy csinálják másképp, nekik miért sikerül mindig csajt szerezni.
Nem lettem csajozógép én sem, de mindig sikerült barátnőt találnom, ha szükségem volt rá. Sőt, egyszer az életemben történt egy olyan eset is, amire csak vágytam és azt hittem sosem fogom megtapasztalni, de annyira arra koncentráltam, hogy összejött és tulajdonképpen az változtatta meg a gondolkodásmódomat.
Nekem, ami a legnagyobb erőt adta, az a Vonzás törvénye c. könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!