Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátnőm, ha ilyen elvont művészlélek vagyok?
Tulajdonkeppen az emberek 99,9%-anak a listajan az elso harom pontban benne van hogy "legyen ami megfog" , szoval annyira nem is vagy kulonc. :D ha ez megnyugtat.
Egyebkent - egy olyan vilagban ahol a bugyik nedvesednek a gym-bunko-tetkos triazsra-, el is hiszem hogy nehez dolgod van.
Nekem is nehez tarsasagot talalni 20evesen gondolkozok 40nel (ezt allitjak) ...
Lenyeg hogy talaltam ebben a picike Debrecenben egy olyan kavezot ahol hasonlo lelkuletu egyenek iszogatjak a kavejukat. Meg egyebeket.
meg probalok beilleszkedni mert nem kavezom :D
Ha van lehetoseged ra
Lényegében akkor nem az a problémád, hogy művészlélek vagy (mert azt sokan szeretik, jómagam is egyébként), hanem, hogy nem találsz az igényeidnek megfelelő nőt.
Vagy lejjebb adhatsz akkor, ami ugye nem opció, ahogy említetted, vagy eljárhatsz pl. tematikus helyekre körülnézni, ahol hozzád hasonló művészlelkek múlatják az időt.
Leginkább azon múlik, Kérdező, jóképű vagy-e, vagy sok pénzed van-e.
Ha igen,akkor jó eséllyel lesz barátnőd.
Ha egyik se, akkor 0-nál is kisebb az esélye.
hasonló vagyok lányként, és nekem is nehéz komoly kapcsolatot kialakítanom annak ellenére hogy szépnek meg csinosnak tartanak...nem igazán tudok tanácsot adni, mert még nekem sem sikerült, de engem nem zavar annyira hogy külőnc vagyok kicsit (:
de engem is aggaszt néha amit te is írtál, hogy most akkor egész életemben így maradok meg egyedül stb...biztosan velem van bibi, de nem igazán tudom min kellene változtatnom vagy egyáltalán érdemes lenne e..
25L
Megértem az aggodalmatokat/aggodalmadat drága kérdező.Persze könnyű mondani,hogy majd találsz valakit,ha magas a nívó amit meg kell ütni.Járj el bátran olyan körökbe,ahol jól érzed magad és vannak mindig új arcok.
Én is borzasztóan szívesen megtenném,ha nem egy kisvárosban élnék a kukutyin háta mögött.:D meg szerintem még azért elég fiatal vagy,szóval ráérsz a fejfájással 5 év múlva is bőven,ha még addigra sem találsz párt.
Nekem is szoktam kételyeim lenni affelől,hogy vajon lesz-e tini-románcom,de hiába lennének jelentkezők, nem ütik meg a mércét,aki meg megüthetné messze lakik,nem érdeklem,nem is él vagy messze lakik,nem érdeklem és nem is él.XD
Részben gondolom ez annak is köszönhető,hogy ilyen "fura",művész beütésem van és én is főleg a művész,elvontabb emberek társaságát preferálom,csak itt az alföld közepén egy evangélikus gimnáziumban erre csekély esélyek vannak.
Amúgy most faszán elkezdtem magamról regényt írni.:D de nyugi,találsz majd magadhoz illôt.Nem hajt a tatár.Ha arra van szükség,elmondásod szerint lyuk meg akad bőven ha éppen kell.xd
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!