Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz valaha barátnőm, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha barátnőm, ha ilyen elvont művészlélek vagyok?

Figyelt kérdés
20-on éves férfi vagyok, nagyon szerencsétlen a szerelemben, pedig azon kívül szinte mindenem megvan, és higgyétek el, a pénz vagy az hogy sokan helyesnek, jóképűnek tartanak önmagában rohadtul nem elég, ha egy ilyen személyiség társul hozzá, mint amilyen az enyém. Egyáltalán nem vagyok rossz, csak fura dolgaim vannak, nem úgy cselekszem, mint egy normális ember, hanem csak úgy élek bele a világba. Ha olyan kedvem van, egész nap fel se kelek, máskor meg hajtok ezerrel, néha semmi motivációm nincs, de ha találok valami célt, azt elérem, vagy legalábbis megpróbálom, mert embereken sosem gázolnék át, nincs az a cél, ami annyit ér. Meglehetősen viráglelkű vagyok, még a légynek sem tudnék ártani, akaratlanul néha persze nem vagyok tekintettel másokra, de amikor ezt észreveszem,rögtön bűntudatom lesz. Túlzott érzékenység jellemző rám, de általában nem mutatom ki, inkább lazának, hidegnek és visszafogottnak tűnhetek a külvilág felé, ez amolyan páncél, hogy erősnek higgyenek, kevés embernek nyílok meg igazán. Rendes komoly kapcsolatom még nem volt, hiába jövök be sok lánynak, képtelen lennék olyannal kapcsoltban lenni, aki nem érdekel igazán, sokan tetszenek külsőre, de egy párkapcsolathoz ennél több kell, eddig 3 lány volt, akikkel összejöttem volna, ők viszont elutasítottak. Szóval nem arról van szó, hogy ha mindenáron akarnék ne tudnék barátnőt találni, hanem arról, hogy nagyon magasan vannak az igényeim, és itt most nem ilyen felszínes dolgokra kell gondolni, hanem inkább olyasmire, hogy a személyiségében legyen valami különleges, ami megfog.

2016. okt. 18. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Tulajdonkeppen az emberek 99,9%-anak a listajan az elso harom pontban benne van hogy "legyen ami megfog" , szoval annyira nem is vagy kulonc. :D ha ez megnyugtat.

Egyebkent - egy olyan vilagban ahol a bugyik nedvesednek a gym-bunko-tetkos triazsra-, el is hiszem hogy nehez dolgod van.

Nekem is nehez tarsasagot talalni 20evesen gondolkozok 40nel (ezt allitjak) ...

Lenyeg hogy talaltam ebben a picike Debrecenben egy olyan kavezot ahol hasonlo lelkuletu egyenek iszogatjak a kavejukat. Meg egyebeket.

meg probalok beilleszkedni mert nem kavezom :D

Ha van lehetoseged ra

2016. okt. 18. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Szoval ha van lehetoseged ra te is keress a varosodban. Meglepodnel hany ember van meg ilyen problemakkal felvertezve rajtad kivul...
2016. okt. 18. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Lényegében akkor nem az a problémád, hogy művészlélek vagy (mert azt sokan szeretik, jómagam is egyébként), hanem, hogy nem találsz az igényeidnek megfelelő nőt.

Vagy lejjebb adhatsz akkor, ami ugye nem opció, ahogy említetted, vagy eljárhatsz pl. tematikus helyekre körülnézni, ahol hozzád hasonló művészlelkek múlatják az időt.

2016. okt. 18. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én jól elvagyok társ nélkül is ,vannak barátaim ,szerető család vesz körül, sok jó programmal el tudom foglalni magam, szinte sosem unatkozom, ezzel nincs gond. Csak így belegondoltam, hogy egyáltalán lesz e vajon valaha egy rendes párkapcsolatom. Az önértékelésem mostanában kezd egyre jobban helyreállni, már annyira nem vagyok érzékeny, sokat erősödtem lelkileg.
2016. okt. 18. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Leginkább azon múlik, Kérdező, jóképű vagy-e, vagy sok pénzed van-e.

Ha igen,akkor jó eséllyel lesz barátnőd.

Ha egyik se, akkor 0-nál is kisebb az esélye.

2016. okt. 18. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:

hasonló vagyok lányként, és nekem is nehéz komoly kapcsolatot kialakítanom annak ellenére hogy szépnek meg csinosnak tartanak...nem igazán tudok tanácsot adni, mert még nekem sem sikerült, de engem nem zavar annyira hogy külőnc vagyok kicsit (:

de engem is aggaszt néha amit te is írtál, hogy most akkor egész életemben így maradok meg egyedül stb...biztosan velem van bibi, de nem igazán tudom min kellene változtatnom vagy egyáltalán érdemes lenne e..

25L

2016. okt. 18. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Hasonló típus vagyok én is és nekem se volt még barátnőm, pedig rohadtul szeretnék már végre. 19/F
2016. nov. 25. 22:15
 8/8 anonim válasza:

Megértem az aggodalmatokat/aggodalmadat drága kérdező.Persze könnyű mondani,hogy majd találsz valakit,ha magas a nívó amit meg kell ütni.Járj el bátran olyan körökbe,ahol jól érzed magad és vannak mindig új arcok.

Én is borzasztóan szívesen megtenném,ha nem egy kisvárosban élnék a kukutyin háta mögött.:D meg szerintem még azért elég fiatal vagy,szóval ráérsz a fejfájással 5 év múlva is bőven,ha még addigra sem találsz párt.

Nekem is szoktam kételyeim lenni affelől,hogy vajon lesz-e tini-románcom,de hiába lennének jelentkezők, nem ütik meg a mércét,aki meg megüthetné messze lakik,nem érdeklem,nem is él vagy messze lakik,nem érdeklem és nem is él.XD

Részben gondolom ez annak is köszönhető,hogy ilyen "fura",művész beütésem van és én is főleg a művész,elvontabb emberek társaságát preferálom,csak itt az alföld közepén egy evangélikus gimnáziumban erre csekély esélyek vannak.

Amúgy most faszán elkezdtem magamról regényt írni.:D de nyugi,találsz majd magadhoz illôt.Nem hajt a tatár.Ha arra van szükség,elmondásod szerint lyuk meg akad bőven ha éppen kell.xd

15/L

2017. jan. 3. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!