Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elvont, művészlélek lány vagy nyitott, közvetlen lány jönne be inkább?
amelyikkel együtt lehet kábítószerezni. szerintem az az első.
F/24
Én az egyéniségeket preferálom a futószalagos hülye pi..ák helyett. Ez nem korhoz kötött, szimplán én is némiképpen kilógok a sorból. Bárcsak több egyéniség lenne...
Amúgy meg 20 vagyok.
2.
Ismerek egy elvont művészlélek lányt,és engem idegesít,hogy álomvilágban él, semmit sem lát reálisan. Éjszaka álmodhat, de ne mindíg!
F/17
Nekem alapvetően pozitív, nyitott lányra van szükségem, mert én is hajlamos vagyok megfeledkezni a világról.
Szóval nyitott, de ne TÚL nyitott :)
Szia!
Én igaz lány vagyok, de a tapasztalatim alapján, a srácoknak (akik körülöttem vannak) jobban bejönnek a közvetlen, kedves lányok! Nem feltétlen az ilyen kis plázacicákra gondolok, hanem a normális nyitott, közvetlen, okos lányokra! Sajnos, nemcsak a belső számít, attól még, h zárkózottabb v egyéniség (de nem ilyen művészlélekfajta), ha csúnya akk sem fog járni vele senki.. Na jó, azért vannak kivételek, de sajnos ebből nagyon kevés van!
A különleges meg relatív fogalom.. Attól még, h vlki közvetlen és tud beszélgetni másokkal, még lehet különleges! A különleges lehet simán másoknak furcsa is..
Úgy érzem a kérdésedből, h te az 1. tartod pozitívabbnak, mert gondolom te is ilyen művészlélek lehetsz, nincs ezzel semmi baj, de nem feltétlenül van igazad!
Én inkább a 2. csoportba tartozom, de engem a barátaim különlegesnek tartanak, nem vagyok plázacica. Régóta van egy jól működő kapcsolatom.
Van egy barátnőm, akit imádok, ő elég erősen művészlélek, de állati jófej, én imádom! Nem egy modell meg nem is egy szépség, de tényleg nagyon különleges sztem és mégsincs barátja..
nekem mindegy ilyen szempontból, csak tudjak vele beszélgetni. most mondhatnám azt, hogy nem muszáj szépnek lennie, de nem akarok hazudni :)
bárki bármit mond, az egyik legfontosabb egy párkapcsolatban, hogy legyen kölcsönös vonzalom :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!