Mi a baj azzal ha egy lány "művészlélek" és netán szeret érdekesen, stílusosan öltözködni?
Az, hogy kinek mi a stílusos, az is eléggé szubjektív, van aki azt érti ezalatt, hogy abszolút polgárpukkasztóan, valami szubkultúrális irányzatot (vagy esetleg többet kombinálva) követve öltözködik. Persze ezzel nincs semmi baj, de sok pasi nem szereti az ilyen túlkapásokat, mert az ilyen lánnyal kevésbbé lehet eldicsekedni a haverok előtt is (tudom, hogy ez milyen, de ez az igazság), plusz ha valamilyen egyedi stílust követsz, az mindig jobban megosztja az embereket (így a fiúkat is), mint ha valaki átlagosan öltözködik, ahogy mindenki, nyilván arra nem mondják azt, hgy hú, nem tetszik, mert nincs is mit értékelni rajta.
A művészlélekség az már más tészta. Azt nagyon sokszor negatívan használják, még akkor is, ha mondjuk te nem negatívan érted. Semmi köze a művészséghez, ez inkább egy pejoratív szó, ami azt jelenti, hogy különcködő, pózer az illető.
Én ugyan művész vagyok (mármint hivatalosan is, nem rajzolgatás szinten), de a hideg kiráz attól, amikor mondjuk ez kiderűl, és azt mondják, hogy "akkor te ilyen művészlélek vagy, ugye?", mert nem, teljesen normális vagyok, csak épp nem gázbojlerszerelő, hanem művész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!