Miért van az, hogy lány létemre jobban érzem magam fiúsabb ruhákban? Fiúk, lehet, hogy nektek ez annyira nem jön be? (bővebben lent)
(farmer, sima egyszínű felső, szeretem a feketét, a sportruházatot, vannak ingeim, amik női ruhadarabok, de egészen férfi ing szabásúak... Szeretem ezeket. Szoknyában nagyon ritkán érzem jól magam, önbizalmat adnak a férfias ruhadarabok)Miért lehet ez? Más is van így?
(Félek, hogy a fiúk szemében ez nem jó pont.)
Kb. 20-21 éves koromig nem voltam hajlandó szoknyát felvenni. Mondjuk nőiesen öltözködtem, de a szoknya/ruha tabu volt.
Szerintem öltözködés terén minden normális, amiben jól érzed magad - talán a durva extremitásokat leszámítva.
Szerintem ne kattogj ezen, még az is lehet, hogy megváltozik (én manapság inkább a szoknyát preferálom), de ha nem, akkor sincs semmi, azt vedd fel, amiben jól érzed magad.
Tudom, hogy régi kérdés, és én fiú vagyok, de úgy látom fiú szemszögből még nincs itt válasz Xdd
Én nekem pont ez a stílus jön be a lányoknál, akiknek meg nem tetszik azokat szard le ^^ eZ A TE STÍLUSOD ÉS KÉSZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!