Mi a baj azzal ha egy lány "művészlélek" és netán szeret érdekesen, stílusosan öltözködni?
Írtam privit. Neked is jóéjt.
Én nemrég voltam Erdélyben a nagymamámnál. Ilyen kötelező éves családlátogatás. Szal tom milyen érzés Mo-sokkal beszélgetni éjszaka, úgy hogy neked később van, mint nekik. (:
Mondjuk én úgy csináltam, hogy egész éjjel gépeztem és nappal aludtam. Ki is voltak rám akadva :D
Alapvetően amikor ilyet olvasol (valószínűleg tőlem is), az arra vonatkozik, hogy aki direkt különcködik az öltözködésével, azt nem becsülöm túl sokra. Az érdekesen és a stílusosan két teljesen különböző fogalom. Nem szeretem, amikor valaki csak azért öltözködik MÁSHOGY, mert ő akkora egyéniség. Ha nem öltözöl átlagosan, de ettől függetlenül szép és stílusos maradsz, akkor nincs semmi gond, és szerintem sok fiú ennek kifejezetten örül.
A művészlélekség meg ahogy fentebb is írták egy egészen más dolog. De mivel a legfőbb és legelső kommunikációs felületünk a külsőnk, ezért nyílván összefügg a két dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!