Mi a baj azzal ha egy lány "művészlélek" és netán szeret érdekesen, stílusosan öltözködni?
Nemtom mi baja lehet a többi srácnak a művészlélek lányokkal, de nekem kifejezetten tetszik, hogyha egy lány művészlélek. Kb egész gimi alatt egy művész csajba voltam szerelmes, akit szinte csak távolról láttam.
Lehet attól fél sok srác, hogy egyszerűen parasztnak érezné magát egy ilyen lány mellett. Bár én nem vagyok művész, inkább reál dolgokkal foglalkozom, de érdekel a művészet meg így tiszteletben tartom. Szal én nagyon meg tudnék becsülni egy ilyen lányt.
Az meg, hogy az öltözködésében megnyilvánul, sztem nem baj. Az öltözködése a személyiségéből fakad. Bár nekem igazából mind1 hogy milyen. Úgy értem, hogy mind1, hogy az is tetszik, hogyha tök egyszerűen öltözködik, meg az is, hogyha divatosan. Csak qrvásan ne öltözködjön. De egy művészlány csak nem fog már ribancosan öltözni.
Meg ugye a művészlányok lehet egy picit szeszélyesebbek. Meg igényesebbek. Elég elfoglaltak lehetnek, meg gyakorolni kell meg művészkedni. Ez nekem nagyon bejön, mert ezektől fel tudok rá nézni és csak mégjobban tudnám tisztelni. De sztem a többi srácot zavarná, hogyha egy lánynak tervei vannak és kitart mellettük, mert kevesebb ideje lenne a sráccal. Főleg hogy ezek a lányok okosabbak is. Talán még a pasijuknál is. Bár engem ez is beindítana, hogyha a bnőm okosabb lenne nálam.
Előző vok.
Sztem attól is tarthatnak még, hogy a legtöbb srácot nem izgatja a művészet, sőt inkább utálják meg nem értik. Ha egy művész bnője lenne egy ilyen gyereknek, akkor illene, hogyha elmenne vele olyan helyekre, pl kiállítások vagy koncertek. Na most ezeken a helyeken lehet nem érezné jól magát, teljesen hidegen hagyná és csak égne a csaj előtt, hogy nem tud semmi normálisat mondani, vagy látszódna rajta, hogy marhára nem érdekli. Mondjuk az tény, hogy én se sokat értenék belőle, mert nem ilyen körökben mozgok, de azért figyelnék. Hátha rám is ragad valami, hogyha már a bnőm is ilyen. De amúgy is fontos sztem a műveltség.
Csak ez kicsit egyoldalú lenne. Nemtom, hogy a lányok mennyire élveznék a műszaki kiállításokat. PL egy BMW vagy valami IT-s kiállítás, előadás. Nekem ezek lennének úgy a "területeim". Jó, még nem voltam nagyon ilyenen, csak tanulom a szakmát még, de majd ha nagy leszek, azért tájékozottnak kell lennem. Most, hogy belegondolok... Hát nemtom, hogy eljönne-e egy lány velem egy ilyenre. Én örülnék neki azért. Na m1.
Bár az én öltözködésem meg amolyan kockás. Úgy értem olyan dilis. Szal sztem vhogy az ilyen gyerekes dolgokat, élénk színeket meg ilyen vicces pólókat. Pl amik a Big Bang Theory-ban vannak. Csak sztem sokan egyszerűen melegnek vagy dilisnek néznek.
20f
Úúú ez hosszúra sikerült
Am nincs bnőm és nem is nagyon volt, szal nem tudom, milyen lehet egy művész bnővel. Próbáltam beleélni magam meg következtetni az eddigi ismereteim alapján. :)
20f
Ja, az fontos, hogy ne akadályozzátok egymást. Sztem ez az egyik alapvető dolog, hogy hagyni kell egymást fejlődni. Nem kell sülve főve együtt lenni, mert egy idő után kényelmetlen lesz.
Volt egy barátnőm, még régen. Az a helyzet, hogy akkoriban elég szeretethiányom volt. Nem mintha most nem, na m1. Szal mondták, hogy bejövök neki meg tök aranyosnak tűnt. Meg úgy tűnt, hogy felnéz rám meg mintha tisztelne is. A gimi kellős közepén voltam akkortájt és nem tanultam halálra magam, de úgy azért dogák meg tzk előtt mégis kellett pár óra. Azt vettem észre rajta, hogy nem nagyon tetszik neki, hogy tanulok. Ő nem volt annyira érdekelt benne, én meg tartani akartam az 5-ös átlagomat. Ez csak ilyen célkitűzés volt. Nem vittem vele igazából semmire, csak úgy jól esett, hogy megvan meg mondtam neki, hogy vannak további terveim is, egyetem meg ilyenek. Elég furán nézett rám. Nem jártunk sokat, azalatt is nagyon keveset találkoztunk, távol laktunk. Én akkortájt még nem voltam tisztában az érzéseimmel és nem igazán tudtam, mit akarok. De szépen lassan kezdtem rájönni, hogy ez így nem jó. Őt sem tudtamm tisztelni meg elég egyértelműen éreztem, hogy lenne olyan lány, akit jobban szeretnék és kb csak annyi köt hozzá, hogy bejövök neki. Nagyjából ezért lett vége. Szal ő tuti nem érezte volna jól magát mellettem egy idő után. És azt vettem még észre rajta, mintha nem akarná, hogy annyit tanuljak. Szal kezdett kényelmetlen lenni a szabadságérzetemnek is. De amikor azzal jött, hogy ne kondizzak vagy ne edzek mert a sportos pasik mind félreizélnek meg hogy úgyis megcsalom, az kicsit durva volt.
20f
Najó, elmondom hogy mi a bajom meg miért írok ennyit.
Az a helyzet, hogy a művészlányok a gyengéim és írtad, hogy te is ilyen vagy. És öööö zavarban vagyok. Nem merek kezdeményezni se de kíváncsi is vagyok rád
Lehet el kéne húzzak már aludni
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!