Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felkelteni az érdeklődését egy elvont, művész lelkű fiúnak?
Szia!
En is ilyen vagyok/voltam, azt hiszem tudok segiteni. Probald megtalalni a kozos erdeklodesi kort. Ha jatszik hangszeren/enekel vagy rajzol/fest stb kerdezd arrol, mert biztos sokat fog rola mondani es szivesen beszel rola (ezekre abbol kovetkeztetek mert azt irtad muvesz lelku). Ha pedig beszelgetni szeretnel vele akkor szerintem sokkal jobban fog menni ha kevesen vannak a kornyeken/egyedul vagytok. Ha elhivod valahova akkor egyetertek az elozovel var szerintem ha olyan koncertre hivod amit o is szeret akkor nem lesz baja a tomeggel, es a mozi szerintem belefer(mert elvileg mozi kozben csondben vannak az emberek) de a kiallitas sem rossz hely ha van ra lehetosegetek.(bocs az ekezetekert de telefonrol irtam)
Remelem tudtam segiteni, sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!