Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Művész, kicsit elvont fiúknak hogy lehet felkelteni az érdeklődését, hogy lehet összejönni velük?
Legyél egyéni, de ne ifonnal, meg louisvuittonnal, mert az nem egyéni, hanem csak drága tucat, hanem személyiségileg legyél az!
Ha érdekes vagy -a világlátástól az önkifejezésig sok lehetőséged van-, akkor biztosan észre vesz majd.
Nahát, én pont elvont művészléleknek érzem magam. :) (szólógitározok, verseket/dalokat írok és elvont filmeket nézek)
Lényeg a lényeg, hogy előny, ha benned is van egy kis elvontság. Legyen valami közös dolgotok, zene, film, világszemlélet, gondolkodásmód, de ha erőlteted és nem is tetszik neked egyáltalán a bizonyos dolog(például valami ilyesfajta zene vagy film), akkor nekem például úgy jönnél le, mint valami pózer.
Ha művész, akkor dicsérd a munkáját.
Mi elvont művészlelkek szeretjük az értelmes lányokat, akikkel kb úgy érezzük, hogy évezredekig tudnánk beszélgetni.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!