Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen sose pasim? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen sose pasim? Ha valaki nem úgy néz ki, mint Pamela Anderson, akkor az felejtse is el, hogy valaha szeretni fogja valaki?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom miért vagyok folyton szingli. Nem vagyok kifejezetten szép arcú és modell alkat se, de igyekszem a legtöbbet kihozni magamból. Az értelmi szintem átlagos, van hobbim, munkám, életem. Csak pasim nincsen sose.Milyen nő kell a férfiaknak?

2016. dec. 21. 23:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
37%
Ha valaki elkezd veled ismerkedni és van pár randi akkor lehet megdugna. Ha 2-3 randi után nem menne akkor nem ér annyit a xarakodás.
2016. dec. 22. 05:00
 22/44 anonim ***** válasza:
92%
Akinek "xarakodás" a veled töltött idő, azért nem is kár, hadd menjen. Aki tényleg jól érzi magát veled, az megvár. Ilyen embert találni viszont időbe telik. Illetve tényleg jobb nem túl magasra tenni a lécet a külső tekintetében, és adni egy esélyt az ismerkedésre akkor is, ha elsőre mondjuk nem volt annyira megnyerő valaki. Lehet, hogy máshol, más környezetben előnyösebb arcát látod majd.
2016. dec. 22. 05:11
 23/44 anonim ***** válasza:
92%

# 22, akkor nagyon röviden nyersen leírom.

Adott egy férfi/fiú. Nem szexelt egy hete vagy több és van ez a lány. Nem az esete de egy dugást megérne. Nem jön be neki, 1-2 randi után végképp rájön hogy többet nem akar, de addig jópofizik. Nincs szex és többet nem ér meg, látja hogy úgyse fogja megfektetni pér napon belül így nem akar többet.

Hallottam ilyet, nem egyet.

N.

2016. dec. 22. 05:20
 24/44 anonim ***** válasza:
85%

Igen, az ilyenekre írtam, hogy nem kár értük, hadd menjenek.

2016. dec. 22. 06:33
 25/44 anonim ***** válasza:
39%
Egy biztos: nem a külsőd miatt nincs pasid. Valószínűleg nagyon válogatós vagy, és senki nem néz ki elég jól neked, akinek kellenél. A másik ok, amit el tudok képzelni, hogy az értelmi szinted átlagos, ugyanis az átlagember buta, mint a föld.
2016. dec. 22. 08:19
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak szimplán statisztikai érdeklődés végett, hány éves vagy?
2016. dec. 22. 08:52
 27/44 anonim ***** válasza:
77%
"Az átlag ember buta mint a föld" Ezek szerint te biztos egy átlag ember vagy.
2016. dec. 22. 13:02
 28/44 anonim ***** válasza:

Az első mondatodat kielemezve, kapcsolatfüggő vagy. Jó, a ember társas lény, de kell néha az egyedül lét is. Én is szeretnék egy hosszú párkapcsolatot, 1 éve szingli vagyok. Tehát tudok boldogulni pár nélkül is. Bár k*va *ar, az biztos! Nem vagy kifejezetten szép arcú és modell alkat sem? Ezt hány férfi monddta már neked? LEhet hogy az Igazi ha eljön, pont téged fog a világon a legszebbnek látni.

Nem akarom bántani Pamelát, de nekem nem kéne!! Max, 1-2 éjszaka, de párkapcsolatra, feleségnek nem!!

Milyen nő kell a férfiaknak? Nem tudom. Nekem olyan kéne, akit nem is egyszerüen , de nem is nehezen, meg lehet hódítani. Akivel jót lehet beszélgetni, van humora, bújós, jó az ágyban, okos és intelligens. Külsőre abszólút mindegy, de ne legyen 150kg nál súlyosabb.

29f

2016. dec. 22. 13:05
 29/44 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok és 5 éve vagyok szingli. Nem vagyok kapcsolatfüggő, csak elég volt már a "forever alone"-ból.
2016. dec. 22. 21:34
 30/44 anonim ***** válasza:

@kérdező: ezt karácsony környékén sokan megéljük... majd elmúlik.

Ne görcsölj rá, és úgy könnyebb találni valakit. Én mindig akkor találtam barátnőt, mikor sikerült elengednem a göcsölést. (mondjuk most már jöhetne megint, mert marhára el vagyok engedve, de komolyan :D)

2016. dec. 22. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!