Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet nekem valaha barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nekem valaha barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé sikertelen vagyok a párkeresés terén, de már szeretnék nagyon egy barátnőt. Mostanra pedig hihetetlen intenzitással érzem, hogy jól esne, ha valaki lenne mellettem és szeretne. Félénk, visszahúzódó típus vagyok. Barátaim és haverjaim nincsenek. Facebook, instagram és egyéb oldalakon nem vagyok fent. Legutóbbi kapcsolatom két hónapig tartott, aztán szakított velem a lány. Persze mondanom sem kell, hogy ez mennyire rosszul esett nekem... Magamba vagyok teljesen roskadva, nem tudom mitévő legyek. Szórakozóhelyre járkáltam, de nem éreztem jól magam egyedül. Az internetes társkeresést is próbáltam, de akikre ráírtam egy sem válaszolt. Így lehet-e nekem valaha barátnőm, vagy törődjek bele a tényekbe?!

2016. nov. 26. 21:50
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
24/F (ez lemaradt, ha számít...)
2016. nov. 26. 21:52
 2/21 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz?
2016. nov. 26. 21:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Egy heves megyei kis vidéki városban.
2016. nov. 26. 21:54
 4/21 anonim ***** válasza:
Èn is ebben a helyzetben vagyok, de ne add fel biztos találsz előbb utóbb barátnőt.
2016. nov. 26. 21:56
 5/21 anonim válasza:
37%

Tesó,tesó,tesó... veled az a baj, hogy túl introveltált vagy... tudom, én is ilyen voltam, majd úgy döntöttem hogy elegem lesz ebből, és extroveltált lezszek.Igy is lett, van barátnőm, megbizható barátaim.. mindenem, És nefeledd, én még rosszabb voltam mint te, de elhatároztam magam, és most már minden jobb.

Ne feledd el. Mindig Küzdj, és törekedj, és a végén, meglátod hogy megérte

2016. nov. 26. 21:58
 6/21 anonim válasza:
29%

Valamint ha csajozni szeretnél, akkor bókolj, hivd el randira, egy ital-ra ismerkedjetek össze, a többi majd megy magától :).

LÉGY EXTROVELTÁLT! :)

2016. nov. 26. 22:00
 7/21 anonim válasza:
Jah, és drukkolok neked :)
2016. nov. 26. 22:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Na és hogyan legyek "extrovertált"? Teljesen úgy érzem, hogy nincs remény, és nem sajnáltatom magam, csak nagyon fáj ez nekem...
2016. nov. 26. 22:03
 9/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat kérdező segíteni nem tudok, mert hasonló problémáim vannak nekem is, de Anonymj0123 válaszára én is kiváncsi vagyok :)
2016. nov. 27. 21:41
 10/21 anonim ***** válasza:

Neked tilos.

Nem, amúgy nem, hogyha bele van tervezve, a sors majd az utadba sodorja. Egy szerelem az azt hallottam, hogy mindig sorsszerű.

2016. nov. 27. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!