Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nekem valaha barátnőm?
Sziasztok!
Eléggé sikertelen vagyok a párkeresés terén, de már szeretnék nagyon egy barátnőt. Mostanra pedig hihetetlen intenzitással érzem, hogy jól esne, ha valaki lenne mellettem és szeretne. Félénk, visszahúzódó típus vagyok. Barátaim és haverjaim nincsenek. Facebook, instagram és egyéb oldalakon nem vagyok fent. Legutóbbi kapcsolatom két hónapig tartott, aztán szakított velem a lány. Persze mondanom sem kell, hogy ez mennyire rosszul esett nekem... Magamba vagyok teljesen roskadva, nem tudom mitévő legyek. Szórakozóhelyre járkáltam, de nem éreztem jól magam egyedül. Az internetes társkeresést is próbáltam, de akikre ráírtam egy sem válaszolt. Így lehet-e nekem valaha barátnőm, vagy törődjek bele a tényekbe?!
Simán lehet! Nehogy feladd!!
Suliba jársz? Dolgozol? Ott tudsz ismerkedni. Nem mondom hogy facebook az élet központja de azért kipróbálhatod magad ott is, nézz szét, fedezd fel milyen az online világ.
Ja, és ne felejtsd el, hogy ez nem egy-két nap alatt fog megváltozni. Hosszabb idő kell hozzá de még fiatal vagy,sok JÓ dolog vár még rád :)
Igaz már régi a kérdés, de azért leírom a véleményemet, tapasztalataimat.
Egyrészt mozdulj ki egy picit. Ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy azzal a céllal mész rendezvényekre, vagy egyéb helyekre hogy ismerkedj, de nem mellékes, hogy lesz majd valami. Ne görcsölj rá.
A szórakozóhelyek tini gyerekeknek valók, vagy akik nem tudnak szórakozni. Hidd el ott nem ismernél meg normális, hozzád való lányt, szóval jobb ha hanyagolod. Egyszer én is elmentem középsuliban még, tiszta unalom volt, teljesen idegen hely volt számomra.
Az internetes társkeresést azért nem vetném meg. A mai világban egyre nagyobb rá az esély, hogy ott találsz valakit, aki nem feltétlenül randitárs, vagy barátnő lesz, hanem éppen barát/haver, beszélgetőpartner. Aztán ebből lehet, hogy lesz valami, társasággal találkoztok, ott megismersz valakit stb. Szerintem legyél fent, mint másodlagos eshetőség, ne töröld magad.
Szóval a lényeg, hogy NE AKARD a párkapcsolatot, a lehetőség jön magától. Én is így vagyok ezzel, hogy nagyon akarom és a saját hibámból meg is tanultam, hogy ezt így nem lehet. Éld az életed, járj könyvtárba, csináld azt amihez kedved van, fedezz fel új területeket az életben. Nem feltétlenül kell nagy baráti körödnek lenni ahhoz, hogy lánnyal össze jöjj. Nekem elég szűk baráti köröm van, vagy inkább haveri társaságom 4-5 ember, akikkel 1-2 hetente találkozom (elárulom, hogy az igazi barát, aki tényleg az, nagyon ritka a mai világban, szóval nem ettől függ, hogy lesz-e barátnőd, vagy sem). Ott volt egy lány, jártunk is néhány hónapig, de aztán nem lett belőle semmi.
Ha meg találkozol lányokkal beszélgetést kezdeményezel, ami nehezen megy, akkor látni fogod hogy kedvel-e. Sőt még akkor is meg lehet figyelni, hogy szeretne valamit, ha egyáltalán nem is beszélgetsz sokrétűen vele, hanem csak kérdezel tőle valamit, vagy egyetemi órán vagytok (nem írtál kort így nem tudom megállapítani, hogy mi a helyzet ilyen téren :D). Így visszaemlékezve volt legalább 2 alkalom, amit elszalasztottam, mert nem vettem észre a nyilvánvalót, vagy a lehetőséget.
24F
Lehet, hogy nem vagy elég magabiztos.
Én jártam má csúnyább sráccal, és tudod miért? Mert olyan magabiztosság áradt belőle, hogy nem lehetett neki nemet mondani.
Amúgy egy jó tanács: Állj minden nap a tükör elé és keresd magadba a jó dolgoat,hidd el, segoteni fog. Ha magadat elfogadod olxannak amilyen vagy akkor mások is értékelni fognak
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!