Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan, akkor probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, akkor probléma, ha egy 21-25 éves nő otthon lakik, hogy inkább azt tanácsolják, hogy a barátnőivel menjen albérletbe?

Figyelt kérdés

Ráadásul a szüleim elváltak, csak 2-en lakunk együtt anyummal, még csak nem is az van, hogy családi zsibongás megy. Pestiek vagyunk, szerencsére azt még megérti a többség, hogy pályakezdő nőként nincs lehetőségem pesten egyedül albérletet kivennem. (Vagy pedig kajára alig maradna pénzem.) Így ezt sosem ajánlják. Viszont randikon kb. rendszeresen számonkérik, hogy miért nem megyek albérletbe a barátnőimmel.

Azt sem értem miért lenne annyival jobb barátnőkkel, mint anyukámmal, hogy azért még fizessek is. Talán még ingyen sem, a barátnőim időnként buliznának, pasit hoznának fel. Egyébként a legjobb barátnőim is pestiek, ők is otthon laknak (valaki a kisebb testvérével egy szobában!) és eszükbe sem jutna nekik sem albérletet fizetni barátnőkkel.

Ha vidékiek lennénk és pestre jönnénk munka miatt, akkor nyilván.

Na de pestiként pestre külön albérletbe költözni, ráadásul nem összeköltözni a nem létező párommal, hanem csak barátnőkkel... Mégis mi értelme lenne? Minek szekálnak ezzel a fiúk folyton? Kicsit besokalltam.

N22

2016. dec. 12. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%

Azt árulja már el nekem valaki, hogy mitől önállóbb egy ember akkor, ha fizet 80-90 ezret+rezsit azért, hogy nap mint nap reggel elmenjen a munkahelyére, sötétben hazamenjen meló és bevásárlás után, megfőzzön és elmosogasson, takarítson, heti egyszer/kétszer mosson, ha ugyanezt megcsinálja anélkül, hogy másnak adja a drága pénzt, amiből esetleg gyűjthet addig is saját lakásra?

Kérdezem ezt úgy, hogy jómagam két évet külföldön éltem, másfelet egy helyen és felet egy másikon. Voltam egyedül albérletben Budapesten munka miatt, nagyon gáz volt egyedül, mert reggel elmentem, este munka és bevásárlás után haza, és egyedül voltam. Ráadásul azt sem éreztem, hogy a pénzügyeimmel haladnék, mert elment az egész albira.

Jelenleg két kisebb lakás tulajdonosa vagyok, de itthon lakom, mert egyik szülőm már nem önellátó, nagyon beteg, és a másik sem fiatal már. Örülök, hogy segíteni tudok nekik, tehát nem arról van szó, hogy én ne lennék önellátó, hanem már ők nem igazán azok. Igen, ezt tehetném abból a lakásból is, ami van, de helyette egyrészt egy kertvárosi igényes házra gyűjtök, ahol már lehet gyerekeket nevelni, másrészt meg minek költözzek el 5 utcával arrébb, attól nekem miért lesz jobb, hogy egy üres lakásban lakom?

Nekem is volt olyan pali, aki fanyalgott, mikor meghallotta, hogy a szüleimnél lakom. A helyzet az, hogy letojtam, mert nem kérdezte meg, hogy "miért?" És mesélte, hogy egy egyszobás lakásban lakik valahol Pest megyében, amit megörökölt a nagyik után. "Ez aztán a teljesítmény"- gondoltam.

Még az önállóságról annyit: összeköltöztem egy palival, aki szintén megörökölte nagyiéktól a kétszobás lakást, de mosni meg takarítani mindig én takarítottam, és raktam rendet, főzést hírből sem ismerte csak a rendelést meg a menüt a kajáldában. Ráadásul minden reggelt úgy kezdett, hogy felhívta a szüleit, velük ment el ebédszünetben ebédelni és a legtöbbször este is velük volt, olykor még éjjel 1-2 órakor is a telefonon meg a neten lógott és beszélt velük. Látszólag egy önálló lány volt, mert külön volt, de csak negyed óra és négy fal volt a családja és közötte, amúgy anyuka kicsi fia volt, én meg egy ideig a bejárónője és a szexpartnere, mert a családon kívül már rám csak annyi ideje maradt.

2016. dec. 12. 17:25
 62/79 anonim ***** válasza:
0%

Majdnem 26 éves voltam, amikor szültem.Én nem lebabáztam, hanem szültem, de te ha nő vagy, gondolom elleni fogsz.Ha férfi, akkor leendő feleséged ellik majd neked.

Azzal, hogy egy anonim oldalon nem játszom meg a szentet, nem követek el bűnt.

Igen, szerettem pasizni.És akkor mi van?Szerencsére jelenlegi páromban megtalaltam azt, igen, a második randin lefeküdtem vele, aki tudja, hogy mire (és mekkorára) vágyom, és hogyan.

De felőlem kolostorba is vonulhattok, nekem nem oszt nem szoroz.

Kollégiumban lakik, de kapcsolata van?Halvány fogalmad nincs mit jelent az, hogy kaocsolat.Az tudod ott kezdődik, amikor két ember együtt él.Nem "járunk", mint az oviban.Ez a felnőtt kategória, lépj akkor a tinik oldalára, ha ti "jártok".

Úristen...Agyament kis hülyegyerek.

2016. dec. 12. 17:26
 63/79 anonim ***** válasza:
61 vagyok, és alulról a harmadik sorban nem lány, hanem lény lett volna :)
2016. dec. 12. 17:30
 64/79 anonim ***** válasza:
89%

"Agyament kis hülyegyerek."

Jah 34 éves házasként csak is az vagyok...

2016. dec. 12. 17:38
 65/79 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindenki albérletben lakik, de mindegy.

Igen, nem nevezem azokat kapcsolatnak, akikkel nem éltem együtt.A szex volt a mozgatórugó, más nem.

Négy férfivel éltem együtt, azokat kapcsolatnak nevezem.A többit csak kalandként éltem meg.

2016. dec. 12. 18:35
 66/79 anonim ***** válasza:
96%

"Nem mindenki albérletben lakik, de mindegy"

Ez mégjobb tényleg. Te hol élsz úgy őszintén?Mert Magyarország manapság pont az a hely ahol minden 18-20 évesnek saját fenntartású lakása van. Nem albérlet saját.Biztos. De én még az albérletet is túlzásnak érzem, mondjuk veled ellentétben én ismerem a magyar béreket, és mellé a magyar ingatlan árakat (albi és saját tulajdont egyaránt) Tehát menjél máshova arcoskodni a külföldi hajós munkáddal meg a mindig is különéléseddel. Rengeteg fiatal hagyja ott a szüleit, de jobb esetben is társbérletben élnek (jajj de ciki). Van aki úgy tudna saját albit fenntartani, ha a megtakarítása a nullával lenne egyenlő. Akkor ha otthon él és gyűjtöget az a fajtád szerint szintén elitélendő...Akkor ezt rakja össze az átlag ember. Ostoba tyúk. Gratulálok ülj le 1-es. Életkorod lehet a szémélyid szerint 30+ de agyilag úgy 15-re saccollak.

Inkább örülj hogy kijutottál hajóra dolgozni, meg találtál valami idiótát aki elvisel. Ilyen külföldi gürcölő munka nélkül ma max egy lyukban élhetnél sokadmagaddal. Ekkora intelligenciával legalábbis. Aki pedig értelmes tanulni vágyó embereket leszól, és átértelmezi a kapcsolat fogalmát ilyen piszlicsáré baromságok miatt az enyhén szólva is ostoba.

2016. dec. 12. 18:58
 67/79 anonim ***** válasza:
100%
61: totál igazad van.
2016. dec. 12. 19:14
 68/79 anonim ***** válasza:
89%

És igen, jó érzés, ha karácsony előtt nettó 550.000 Ft. a fizetés.

Hallod mi lenne,ha a saját tudásoddal, és erőddel megszerzett fizudra lennél ennyire büszke? Más farkával könnyű verni a csalánt tudod...

Üdv egy diplomás nő, aki a párjával EGYÜTT simán megkeres ennyit. De ez legalább a mi érdemünk, nem egy diplomásokat szidó, tudatlan nőcskéjé.

2016. dec. 12. 19:33
 69/79 anonim ***** válasza:
100%
Látom egy válaszom törölve lett. Hát igen, ilyen az ha fáj az igazság, és valaki nem bírja a kritikát. :)
2016. dec. 12. 19:36
 70/79 anonim ***** válasza:
0%

Nem lenézem a diplomásokat, csak bármily hihetetlen, de anélkül is van élet.

Az, hogy hivatásosnak nevezel valakit csak nem éppen szép szóval, az meg nem illő, mert nem is ismersz.

2016. dec. 12. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!