Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan, akkor probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, akkor probléma, ha egy 21-25 éves nő otthon lakik, hogy inkább azt tanácsolják, hogy a barátnőivel menjen albérletbe?

Figyelt kérdés

Ráadásul a szüleim elváltak, csak 2-en lakunk együtt anyummal, még csak nem is az van, hogy családi zsibongás megy. Pestiek vagyunk, szerencsére azt még megérti a többség, hogy pályakezdő nőként nincs lehetőségem pesten egyedül albérletet kivennem. (Vagy pedig kajára alig maradna pénzem.) Így ezt sosem ajánlják. Viszont randikon kb. rendszeresen számonkérik, hogy miért nem megyek albérletbe a barátnőimmel.

Azt sem értem miért lenne annyival jobb barátnőkkel, mint anyukámmal, hogy azért még fizessek is. Talán még ingyen sem, a barátnőim időnként buliznának, pasit hoznának fel. Egyébként a legjobb barátnőim is pestiek, ők is otthon laknak (valaki a kisebb testvérével egy szobában!) és eszükbe sem jutna nekik sem albérletet fizetni barátnőkkel.

Ha vidékiek lennénk és pestre jönnénk munka miatt, akkor nyilván.

Na de pestiként pestre külön albérletbe költözni, ráadásul nem összeköltözni a nem létező párommal, hanem csak barátnőkkel... Mégis mi értelme lenne? Minek szekálnak ezzel a fiúk folyton? Kicsit besokalltam.

N22

2016. dec. 12. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
0%

NEM kellenek barátnők az albérlethez.

Cseppnyi eszed van, 22 éves létedre nem őrizgeted az ártatlanságod, összejössz valakivel, (lehetőleg nem egyetemista/főiskolás páviánfiúval, hanem férfivel) és összeköltöztök.

Vagy ha riaszt és félsz a hím nemiszervtől, akkor egyedül költözöl.

De maradj ha úgy jobb, de egy férfi sem fog komolyan venni.

2016. dec. 12. 15:48
 32/79 A kérdező kommentje:
#29 pont ugyanúgy élnék mint most, ugyanazokat csinálnám, mint most.
2016. dec. 12. 15:49
 33/79 A kérdező kommentje:

#31 vicces, ha valaki otthon lakik akkor alapnak veszed, hogy nem volt még párkapcsolata. Erről is írtam már.

Senkivel nem fogok összejönni csak azért, hogy elköltözhessek. A leendő páromnak nem fog érdekelni a kora és az hogy hol lakik, ha őt szeretem.

2016. dec. 12. 15:52
 34/79 anonim ***** válasza:
0%

Basszus, 20 éves voltam amikor kimentem hajóra dolgozni, egy árva lelket nem ismertem, mégis itt vagyok a nappaliban 32 évesen..:)

Ne félj önálló lenni.

És a jó ég áldjon meg, pasizz, ne parázz!Dugni szeret minden egészséges nő is, nem csak a férfiak.

Én bizony hajtottam a hapsikat huszonévesen, mamár boldog kapcsolatban élek, egy tündéri 7 éves kislány anyjaként. :)

De bizony 18 évesen önálló lettem...

2016. dec. 12. 15:53
 35/79 anonim ***** válasza:
71%

Mi a gyerekes abban, hogy valaki a szüleinél él?

Én látok olyan embereket, akik saját albérletet tartanak fent, de nem felnőttesek. Bemesélik az emberek ezt az önállósodási maszlagot. Megvannak az önállósodási jegyek, mint valami státusszimbólumok. Én továbbra sem látom mi értelme van úgy önálló lakást fentartanom, hogy jól érzem magam otthon.

Megértem, hogy sokan nem jönnek ki jól a szüleikkel. De vegyétek figyelembe, hogy nem mindenki ilyen. Én például baromi jól érzem magam otthon, úgy látom a szüleim is boldogabbak így és kifejezetten rosszabb lenne, ha csak azért mennék albérletbe, hogy elmondhassam nem otthon élek.

Érdekes mennyire démonizálják a gyerekes viselkedést. És hogy miket tartanak gyerekes viselkedésnek. Manapság sokkal jobban megvetnek valakit azért mert gyerekes, mintha rossz ember lenne. Na engem kifejezetten a rossz ember jellemvonások taszítanak. És azt látom, hogy nagyon sok felnőttes, köztiszteletben álló ember van, akiknek rosszember vonásaik vannak. Férfiak és nők egyaránt, akiket még körül is rajonganak, mert sikeresek és önállóak. Engem ez taszít inkább, mint az hogy valaki nem önálló.

Tudom, régimódi vagyok, naív, gyerekes meg unalmas. Ja és persze gondolom sosem lesz párom mások szerint :D

2016. dec. 12. 15:53
 36/79 A kérdező kommentje:
#24 aki otthon lakik és nincs komoly párkapcsolata, az szerinted nem él szexuális életet? Mivaaan?! :DD
2016. dec. 12. 15:55
 37/79 A kérdező kommentje:

#34!

:DDD

Teljesen kész vagyok a következtetéseitektől.

2016. dec. 12. 15:56
 38/79 anonim ***** válasza:
12%

Ok, ne érdekeljen a kora, meg hogy egyedül lakik-e...te tudod.

Dugni hogy akartok?Anyuci hallgatja a szomszéd szobában?Te dolgod, pár év múlva rájössz, milyen jó érzés is szex után meztelen kimenni az ebédlőbe egy jó hideg vizet inni.

2016. dec. 12. 15:57
 39/79 A kérdező kommentje:
Eddig mindig úgy oldottam meg a pasijaimmal, hogy amikor valakinél nincsenek otthon.
2016. dec. 12. 15:59
 40/79 anonim ***** válasza:
26%

Mellesleg dugni nem csak párkapcsolatban szoktak...De várd csak a herceget fehér lovon.

Ismered biztos: régen férfiak voltak fehér lovon, ma páviángyerekek BKV buszon...

2016. dec. 12. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!