Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az azonos korosztályban pl 30+ hogy a pasinak elvárás hogy legyen saját lakása, esetleg autója, de ha a lány meg otthon él, és úgy ismerkedik, abban semmi baj nincs, esetleg autója sincs?
Nem értem ezt a mentalitást, ami az utóbbi időben terjed ebben az országban főleg, a társkereső oldalakon.
A nők elvárják a fenenagy önállóságot de mire is?Mikor a havi minimálbér bettó 64 ezer ft, ennek jó ha dupláját meg keresi az átlag lakosság.
De a férfi az önálló lakásban éljen, ugye?
De ha arra kerül a sor hogy a lány/nő magáról beszéljen, mindjárt kiderül hogy minimálbér környéki fizetése van, 30évesen még semmije sincs, autója sincs, de elvárásai lennének.
Ez a jelenség mitől alakult ki ennyire durván, hogy szinte minden nőnek ez a hozzáállása, mikor ők sem tudnak többet felmutatni?
Nem vagyunk egyformák, van, akinek igénye van a szülőktől való függetlenedésre, van, akinek nincs, vannak családok, akik jól megvannak együtt, vannak, akik nem, és a gyerek menekül, vannak, akiknél működik a többgenerációs háztartás, vannak, akiknél nem. A hasonlót keressük.
Az én rokonságomban van egy család, akiknél remekül működik a többgenerációs háztartás, nem is volt probléma a gyerekeknek a társtalálás, nagybátyám felépítette azt a házat, két lányuk volt, panelból kerültek ki, én még voltam a régi lakásukban is anno, összerakták a pénzt, nagy álmuk vált valóra ezzel a házzal, a nagybátyám már nem él, néhány éve halt meg, a felesége még él, a ház 3 szintes, 3 önálló lakrész, a nagynéném él a legalsó szinten, a két emeleten meg a két lány, férjnél vannak, és gyerekeik is vannak már. A nagynénémet és a két lányát a közös munka is összeköti.
Az én szűk családomban teljesen más a helyzet, az én szüleimmel ez nem működne, mi a tesómmal külön költözünk, a tesóm szolgálati szállást kap, én lakást veszek (30 éves nőként, évekig gyűjtöttem rá, hopsz... ugye, nem lepődsz meg?), de a tesómnak is gyűjtjük a lakásra valót.
Én annyit várok el egy korombeli férfitől, hogy ne hagyja, hogy a családja rátelepedjen és ne legyen egy nagyra nőtt csecsemő, aki második anyát keres. Ennyi azért elvárható egy egészséges gondolkodású felnőtt férfitől szerintem. Nem érdekel, hogy van-e lakása, autója.
"nalam azert szul eloiteletet mert a legtobb otthon lako pasi vagy kocka vagy van valami mas bakija es baratai sincsenek"
De ha egy nő mondja hogy otthon él, mert kevés a fizu, és úgy ismerkedik, még sem nézik le ismerkedésnél.
nem úgy mint azokat a férfiakat, akik otthon élnek, mert vagy nem tehetik meg hogy saját lakásuk/házuk legyen, vagy akkor házuk/lakásuk van, hogy kényelmesen elférnek a szülőkkel.
"de par haverral osszekoltozve megoldhato"
Igen, haverokkal mindjárt más együtt lakni, mint a családdal. Az intelligencia kiveri a biztosítékot látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!